IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Oh, köszönöm szépen az elismerést, de én messze vagyok az említett címertől, sajnos :)
"Ez megszállottságot igényel"
Épp tegnap beszéltünk erről ts-en, hogy ezért nincs akkora kereslete a harci-repszimeknek, mert nagyon sok kitartást igényel. Pont azt hoztuk fel példának, hogyha lelőttek huszadjára akkor újrajöttünk huszonegyedjére, meg századjára is :).
Gondolom ez azért szükségeltetik valamennyire a WT-ben is.
A CloD- ban nincs sok esélye egy újoncnak,nincsenek Noob szerverek, mint a 46-ban voltak, itt egyből a mély vízbe kerülnek a delikvensek.
"Emlékszem én arra amikor ott örömködtél a dongó fórumon,hogy sikerült egy vizsgád."
Bakker, hogy izgultam rajta, összeszorult még a gyomrom is, remegett kezem lábam, mintha az életem múlott volna rajta :), bizony jó érzés volt.