IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nehogy már összeröffenjetek ezen.
Mindenki másként viszonyul a játékhoz,mindenkinek megvan az indoka ,véleménye stb.
Meghallgatjuk egymást ,oszt ennyi.
Azt is lássuk be,hogy az igazán kemény mag az valóban leredukálható 10 emberre ,max 15 re de akkor már sokat mondtam.
Természetes,hogy ők sokkal jobban belelátnak az egészbe mint azok akik keveset használták.
De még ezen elhivatott arcok véleménye sem egyezik,lásd pl engem és téged.Te is mást látsz bele ,és én is.
Mint mondtam már ,nem kötelező egyetérteni senki véleményével,de a szólás a vélemény szabadságát azért ne vitassuk el senkitől.
Neked jó ,játszol vele és ennyi,nem hiszem,hogy bárki is ideges lenne emiatt,ahogy az sem zavar senkit pl ,hogy én már nem játszom vele,vagy hogy Solt nem nyomja online.
Addig jó egy játék amíg örömmel ülsz oda és felhőtlen szórakozást biztosít a TE az ÉN a Gipsz Jakab számára. Ha ez egy végtelen egyszerű valami (most maradjunk repülős témánál ) mint pl a WT akkor az is jó.
Kinek mik az igényei.
Van aki megelégszik pl butított grafikával ,mert más fontos neki,van akinek meg az is nagyon fontos. Ha nem tudja úgy futtatni ahogy azt elképzelte akkor az értelem szerűen neki már nem jó.
És még sorolhatnám az indokokat napestig.
Na legyen béke:)