IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    No álljunk mög egy pillanatra! :) Nekem ez a mondatod "szúrja" a szemem, ezzel indultunk,

Azt még megjegyezném, hogy kevesebben repültek az ide írogatók közül online, mint ahányan kritizálták.

Most már ott tartunk, hogy,

olyanok is kritizálják a CloD-ot akik nem nagyon repkednek vele

Pici csúsztatást érzek, ezért tisztázzuk, nem szeretném, ha elbeszélnénk egymás mellett. Kritikára alapvetően annak van joga a véleményem szerint aki fizetett érte, és értelemszerűen használja, használta is. Ezen belül természetesen azt illik kritizálni, amit teszteltünk, próbáltunk, stb.

Ami engem illet, jelenleg 119 órám van a játékban, ennek kb az 50%-a gyakorlatilag tömény tesztelés, főleg az engine-t érintő dolgokkal kapcsolatban. (grafikai hibák, futás teljesítmény, stb)

A lényeg az, hogy kritikát tőlem maximum ebben az irányban olvashattál, és nem emlékszem olyan (törzstag) fórumozóra, aki olyan dolgot kritizált volna, amit nem próbált ki, nem tesztelt le.

Összességében tehát úgy gondolom, hogy a "vita"indító megjegyzésed (első idézet) nem egészen korrekt, ezért is tettem szóvá. :)