IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    A rendelkezésre álló adatokhoz hasonlíthatod, de pl. próbáld már meg összehasonlítani az AI-val a forduló képességet konstans fordulóban, hidd el nem fog sikerülni. Tehát igen is van jelentősége annak,hogy ne csak offline, hanem online is repüljél.
    Nekem csak kb. 1300 órám van a CloD-ban, ebből talán 20 óra offline. Offline egyszerűen nincs ami motiváljon, nem szerzel annyi tapasztalatot.

Éspedig volt itt olyan beírás is,amikor olyan emberek ekézték a CloD-ot akiket még életemben nem láttam online repülni, persze az is tény, hogy én sem vagyok non-stop, de azért elég sűrűn repkedek és két kezemen megtudom számolni hányan repülnek vele rendszeresen azok közül akik ide írogatnak.