IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Ráérsz, nekem úgyis inkább péntek lenne jó, holnap meg holnapután 9-től este 10-ig meló.

Pogi: nekem is az a bajom, hogy nincs olyan, hogy kész lenne már az a nyomorult repmodell. Ehelyett megint a régi nóta: Túl jó a 109? Visszaveszik! Szemrebbenés nélkül. A Mesza teljesítményén, irányíthatóságán folyamtosan rontanak. A Spiten meg javítanak. És megtalálják hozzá a dumát. (Amit egyébként csak az állítólagos angol tesztek támasztanak alá.)

Most akkor menjek le én is erre a szintre? Követeljem meg, hogy az angolok elavult háromgépes formációban repüljenek? Hogy a géppuskáik összetartása legyen 600 yard? (Mert ennyi volt az előírás!) Hogy ne léphessen ts-re az, aki olyan gépet repül, amiben nem volt rádió, stb? Tetszik, nem tetszik, a legnagyobb ászok 109-essel repültek, és ez igaz az angliai csatára is. Ennek csak van valamilyen alapja.

Az egész nyamvadt TF fejlesztés most abba az irányba megy, hogy a B&Z-t teljesen ellehetetlenítsék. Ez a bajuk. És nem lehet őket leállítani, semmi nem érdekli őket. Ugyanezt végigéltem a régi Il-2-ben is, de ilyen durván még ott sem mertek belenyúlni a repmodellbe, meg az irányításba.