IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem csak nálam,Savinál ,nálad is ugyanaz volt.
    Nem érdekel mi okozza,nem akarok,akartam nyomozni:) Van egy qrva erős gépem egy 150+ ezres VGA val ,nekem ne recegjen ,nem veszek semmit vissza.:) Az nem az én műfajom.Jelzem az új felhő nélkül is ugyanaz volt. Mondom FPS 100+.
    Leírtam mi a bajom vele,többek közt ez is,meg az is,ami fejlesztgetés címszó alatt megy. Egyszer ilyen ,másszor olyan a messzer ,a spit ,a hurri,stb mert valamelyik nagytudású valamit hallott,meg mondták, meg nyugger 90 éves papa úgy emlékszik,meg a faxom ki volt már evvel:)
    Erős a német fegyver ,vegyük vissza,(jól is sikerült:XD) meg a többi.B&Z nuku,magassági az nem is volt már a végén ahogy értelmezem,mert nehogy már 400 nál nagyobb sebességgel mehessél már rá a spitre ,még a végén nem tud utánad emelni egy kis kitérő után úgy hogy éppen laffog felfele:)
    Félre ne értsd ,nem hőbörgök,mert nagyjából hidegen is hagy (ha nem így lenne akkor még mindig repkednék vele) csak ez a véleményem.
    Tom előtt le a kalappal ,sokat melózik vele ,minden tiszteletem az övé,de szerintem már elfogult egy kicsit ami érthető is.
    Szerintem el van qrva az egész,de ez az én véleményem ,nem is kell egyetérteni vele,de meg se győz senki az ellenkezőjéről.
    És mint mondtam ,csak alátámasztja ezt az is,hogy alig használja valaki,legalábbis kis hazánkból. 10 ember! De legyen 20! Valamiért csak nem sikeres.
    Na Clod ról többet nem értekezem:)