IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem mondta biztosra Tom akkor sem, hogy a magasságira vonatkozik a 40 font, csak hogy úgy emlékszik, de majd utána kérdez. A magassági korlátozása nem vitatott, csak a mértéke.
Most őszintén, mi lenne az a javítás a jelenlegi térképen és gépkiosztással ami miatt tovább repülnétek vele? Azt gondolom, hogy teljesen mindegy, hogy mit kalapálnak rajta most, mert nem ez a fő probléma, pl. ha mondjuk minden így maradna, de kijönne egy Málta vagy egy Észak Afrika map - ami így is lesz,csak meg kell várni a TF 5.0-át - mindenki örömmel vetné bele magát újra.
Én is unom már a csatornát,de vannak most új küldik az ATAG szerveren, amik kicsit változatosabbá teszik a dolgot, Gruber átállt hozzájuk és most belehegesztgetnek néhány korábbi Storm of War-os küldit.
@Laca: beszélgettem Tommal és szerinte lehet, hogy az új felhők okozzák a szaggatásokat nálad. Próbáltad, hogy visszaveszed az alapértelmezett felhő mennyiségre?
Vagy olvastam ilyen processzor parking problémáról is, azt nézted? Bár azt hiszem, hogy most már mindegy :)