IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #70735 Lehet, hogy már a prop pitch-csel is gondok voltak a rövid átlagos karok miatt, és ezért vezették be az automatát?
Egyébként persze, hogy kacsa, én találtam ki. De azért szerintem a jól leírja a CloD fejlesztésének jelenlegi állapotát, hogy még nekem is összeszorult a gyomrom, amikor elolvastam, pedig én tudtam, hogy álhír. :-)
Mondjuk ez a 40 font - megnéztem: egészen pontosan 18,14 kiló - ez is egy vicc. Csak ezt ugye a 4.00-ba beletették. Tehát mesterségesen lekorlátozták a Messzer magasságijának mozgását.
Egyébként meg teljesen egy platformra kerültem Lacával, én sem tudtam volna jobban leírni, hogy mi a probléma azzal az iránnyal, amelybe a Team Fusion viszi most a CloD-ot. Illetve én tovább mennék: szerintem többet rontottak rajta, mint javítottak. A játékélmény mindenesetre teljesen tönkre vágták.