IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Ma rendeltem egy Dell U2312HM-et. IPS panel, tesztek, és fórumok alapján úgy döntöttem ilyen lesz a új monitorom.
Hátha nem leszek annyira vaksi a Clod-ban.
Eléggé jó ár-érték arányú monitornak tûnik, remélem nem szopom be vele.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
Avval el lehet hitetni aki nem próbálta ki mindkettõt ,és én általánosságban mondom ezt. Persze nekem tök mind1 😊 ki mivel szopatja magát,Hettinek is igaza vagyon😊 Be is fejezem😊 Többet VGA ról egy szót sem ejtek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Az a probléma, hogy te a CloD-ból indulsz ki... Vannak ám normálisan megírt játékok is! 😄
www.smart-bus.hu
Tudod mit csinálok?
Játszom😊) Nem mindegy😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az meg oco de legalább szar is😊 mint szoktam volt mondani. Baxhatom az olcsóságát ,ha egyszer fos.😊 Persze ha oco és jóóóóóó lenne ! Majd ha megtanulnak végre drivert írni akkor lesz mirõl beszélni,de ha megtanulnak ,akkor meg jóóó drága lesz a portékájuk ,lévén már nem kell trükkökhöz folyamodniuk,hogy eladják.
NV -t sem azért veszik mert jujj de jó,hogy drága. Azért mert általánosságban használhatóbb. Ez tény mesterem😊
Lehet itt mindenféle okosságokat mondani,mg összeesküvés elméletekkel jönni de sajna ez van.
Ha jó lett volna a radeon ,máig az van a gépemben.DE! NEM VÓT JÓ!
www.smart-bus.hu
a saját beállítások használata az eszközön és akkor tudtam engedélyezni vagyis alap értelmezettként beállítani a monitor gyári profilját.
Mint megtudtam ezek kalibrálva vannak már. És ugyan olyan lett mint a radeonon. Lehet a radeon eleve ezt veszi alapul.

www.smart-bus.hu
Mint a kocka tavak ,csíkos tenger,benyúló földnyelvek ( mólók) a ratyionon😊
Más nem is lehet😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Solt: itt az elsõ adag. Van még de most mást még nem volt kedvem fotózni.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
És vannak benne halak..amúgy.
www.smart-bus.hu
Már vettem. A neve tl-w422g és nem v2! Ez a lényeg mert töltögettem le a drivereket hozzá, nem értettem mi a baja(azt hittem a driver a v.2 verzió) aztán kiderült , hogy a letöltött driverek, av2 tp-linkhez valók. Na akkor megnéztem a simát, az meg csak vistáig jó. Ennyi. Vettem újat.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mi az, ami nek monpatibilis a win7-el? Milyen tp akármid van? Nekem is TP-linkes cuccaim vannak. Semmi bajom velük.
Írd le hátha ki tudunk valamit okoskodni.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Igazolatlan! Leülhetsz <#eplus2>#eplus2>
www.pumaszallas.hu