91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Hagyjanak már békén! Jönnek mindenféle effektekkel. Nekem, aki lebutított grafikán játszik. :-) Kezdem azt hinni, hogy végleg elgurult a gyógyszerük...
  • Her Laca
    Elolvasván tudod mi jutott eszembe?
    Ha a szart elég sokáig és elhivatottan paskoljuk ,előbb utóbb fos lesz belőle.
    Az a baj,hogy hiába az elhivatottság ,és még a szakértelem is de a lényegbe nem tudnak belenyúlni.
  • Zpogi
    Team Fusion Friday Update
  • Her Laca
    A tajtékpipáknak van szép tokjuk .Na ott vannak gyönyörű darabok.
  • Willenbrock
    Nagyszüleimnek volt pipagyűjteményük,volt pipa,hogy a szárába róka volt faragva,de teljes kis szobor volt,nem csak dombormű.Meg volt igen hosszú szárú csőszpipájuk,ami cserépből volt és fémkupak is volt rajta.Néhány pipának még bőrtokja is volt.
  • Her Laca
    Készítettem egy Churchwarden pipát (egyházközségi elöljáró, presbiter)
    de nálunk csak csibuknak híják:) mint azt már Leon asszem említette.
    Ez volt az első pipám,és megrepedt a szárán a csap ,oszt tajkoltam.
    Gyerekek ez remek . Üldögélek ölemben a feje,nem is kell tartanom ,oszt révedek a nagy büdös semmibe.
  • repvez
    Köszi magam se tudtam volna szebbet :)
  • Her Laca
    Bármikor küldtem eddig velük pontosak voltak,gondolom ez az újévi első pár napjuk kicsit necces. Tegnapra nem is vállalták ,hogy jönnek.
  • Hecker007
    okés! :)
    Sejtettem, hogy csesztek még érte menni... engem meg majd korán reggel felver az ágyból aztán majd délutánra ideér vele, látom előre
  • Her Laca
    Nincs mit pogikám.
    Rohadt futárt várom már reggel óta,most hívtam őket,hogy nekem is lenne azért dolgom,hogyrohadnának meg. Állítólag 10 perc ,úgy hogy Hecker koma ,hívlak ha elvitték:)
  • Zpogi
    Na, kicsit ráállítottam és jó lett, :) úgy hogy köszönöm szépen még egyszer Laca.
  • Her Laca
    Nem.:) Ott van a neten ,annó én is onnan néztem meg.Most elő nem bányászom,rajzolni meg had ne:)
    De asszem 10 ohm os ellenállás kell ,sorba van kötve a három led és az ellenállást az első elé kell berakni.
    Nem ég le a gép:))Lévén csak energiát szedünk le róla ,csak a piros és a fekete szál van használva. De én szeretem ha függetlenek ezen dolgok az alaplapomtól:) Biztos ami ziher.
    De mint mondtam használtam úgy is sokat még régebben.

Na jó rendes vagyok:)

• repvez
    Tudsz egy kapcsolási rajzot küldeni arról , hogy mekkora ellenállás és milyen bekötés kell az USB csatlakozóra, hogy ne égjen le a gép a rossz kötés miatt ?
  • Her Laca
    No én nem leszek köztük:)
  • Zpogi
    Van egy szavazás ATAG fórumon, hogy ki mennyi idős, már 9-en vannak a 60-70 közöttiek. :)

LINK
  • Zpogi
    Igen pls :)
  • Her Laca
    Küldjem a címem?
  • Zpogi
    Te egy úr vagy! jelentkezem, ha lehet.
  • Her Laca
    No urak. Kész van egy ledes cucc. Kinek köll először.
    A többi is folyamatban van hétfőre azok is kész lesznek.
  • artivizsla #70631
  • Willenbrock
    Az oktatóról a saját oktatóm jutott eszembe,(nem rally,csak sima B kategória) pont ilyen stílusban nyomta,csak kevesebbet bazdmegolt.Mi az,hogy vége van egy gyorsasági versenynek? Olyan nincs! :D
  • Szepy2884
    Egy kis off, de nem bánjátok meg

• artivizsla #70628
    Már mint ott a magtárszerű épület a háttérben, nagy platz előtte, virtuális pilótákból nincs hiány...
  • artivizsla #70627
    Szóval, egy ilyen jó kis tanyát akarsz csinálni ?

• Lacusch69
    Mit picsogsz? Ugyanaz a konszern...
  • artivizsla #70625
    Ha működik majd a képfeltöltés, akkor megmutatom. Gondolom mindenki most tölti fel a net-re a képeit, azért nem megy a képkezelő.
  • artivizsla #70624
    Gyanús vagy nekem !

Csak nem ilyet akarsz csinálni ?

• Her Laca
    Látnád belülről!
    Mellette folyik egy patak,kis duzzasztóval,van ott egy kis épület,szerintem valamit hajtottak a vízzel.
  • Lysandus
    Hát, nem kis munka, amíg ezt helyrepofozza valaki. De az biztos, hogy gyönyörű dolgot lehetne belőle csinálni.
  • Her Laca
    Köszi amúgy, akkor ezen a vonalon elindulok.
    Az országos műemlékesekkel hál istennek úgy is van egy jó kis kapcsolatom.:) Van egy két lekötelezettem közöttük:)
  • Her Laca
    Ja ja:)
    Őróla .
    Van nekem is jó pár képem róla valahol,annó körbefotóztam.
    Az az igazság ,hogy sok éve már bele vagyok szerelmesedve,na meg a faluba is.
  • PhantomAss
    Eladtam mert rengeteget kellett már költeni rá. Aki megvette teljesen rendberakta, kb. 2 millát költött rá :-)
  • repvez
    Ha erről van szó, akkor lehet onkormányzati, ha müemlék. De csak tipp.
  • Lysandus
    Köszönöm!
  • LeonSilver
    Teljesen igazad van Laca, és őszintén örülök,hogy maradsz!

Próbálok valakit keríteni az ismerőseim között, aki valamit tudhat. Egy kis időt kérek :)
  • Her Laca
    Mindet be lehet,csak mint mondottam 1 méter kb a kábel(amit kapok vékony formátumban) és az néha rövid.De majd nézek neked hosszabbat.
    Én azért használok adaptert mert nem tudom:) Csak gondoltam ha valami gixer van ne menjen gajra a gépem,de régen én is oda dugdostam.
  • Her Laca
    Nem gondolod,hogy magatokra hagylak benneteket.
    Már rég nem az IL2 ről,vagy a CLOD BOB ról szól ez a fórum.
    Na most tegye mindenki szívére a kezét,de egy kezemen megszámolom ,hogy az ide írók közül hány szokott akár heti rendszerességgel is megjelenni a szervereken:)
    Most meguntam mint mondottam,aztán lehet ha lesz értelme vagy kedvet kapok akkor majd nekiállok ,de az nem olyan biztos már.
    Ha köll majd veszek másika cuccot,de ez csak itt porosodik.

Viszont Leonom!
    Van a közeletekben egy helység Vasszécseny.
    Van ott egy régi magtár ,vagy vízimalom,de asszem magtár az.
    Hol lehetne megtudakolni,hogy kié mié az ?
  • Lysandus
    Olyan nincs, amit egyszerűen be lehet dugni a számítógép USB kimenetébe?
  • VO101 tvr
    Nem abbahagyod, csak szünetelteted
  • LeonSilver
    De azért a fórumon maracccc ugye Laca?? Nem "udvarolok" de szegényebb lenne Nélküled a totyik!