IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez várható volt... :) 10%-l gyorsabb, 40%-l drágább... :))

www.smart-bus.hu

Her Laca
Hogy jobb mint a 7970 GE . Bõ 10 % ot ver rá.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Megoldottam a szín problémát. A vezérlõ pultban a színkezelésnél bepipáltam
a saját beállítások használata az eszközön és akkor tudtam engedélyezni vagyis alap értelmezettként beállítani a monitor gyári profilját.
Mint megtudtam ezek kalibrálva vannak már. És ugyan olyan lett mint a radeonon. Lehet a radeon eleve ezt veszi alapul.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Mobilról macerás... mi a lényeg? :)

www.smart-bus.hu

Her Laca

Her Laca
Igen . User error:)
Mint a kocka tavak ,csíkos tenger,benyúló földnyelvek ( mólók) a ratyionon:)
Más nem is lehet:)

Az lehetetlen!! :)))

www.smart-bus.hu

Köszi,kisérletezem akkor.
Srácok! Az 560 Ti vga-nak nem tetszik az új driver :-)

Repülõs film.
Hmmm... ilyet nem is láttam még! :) Ha a "Land Detail"-t feljebb veszed akkor is ilyen?

www.smart-bus.hu

Nohab
Nohab
Tom fején találta a szöget.

Solt: itt az elsõ adag. Van még de most mást még nem volt kedvem fotózni.

VO101Tom
Inkább annyi legyen, mint a monitor freki. Elnézve a konfigod, annak vinnie kéne a 60-at gond nélkül.

www.pumaszallas.hu

Az sehogy nem jó... minél közelebb legyél a 60-hoz, különben darabos lesz forgolódás közben! :) Inkább vedd lejjebb a grafikai beállításokat, de törekedj a 60-ra. Szerintem...

www.smart-bus.hu

35re állítom be,köszi srácok!
VO101Tom
30 fps az nem kevés kicsit?

www.pumaszallas.hu

Az kaki, töröld is le. Tedd fel az MSI AB-t, és EZ alapján lõdd be...

www.smart-bus.hu

Srácok kéne valami Fps limiter nekem,ez a Dxtory fagy nálam a Clod alatt.Keresgéltem de normálisat nem találatam és jó lenne mert meszûnteti az akadásokat 30fps limitnél.Köszi.
Willenbrock
Ja,azt nem tudtam.

130-170 a ping, az atagnál..akkor az elégséges.

<#alien>De az direkt van..és mindig ott van.<#vigyor>
És vannak benne halak..amúgy.

Az lehetetlen!!! <#rolleyes><#nevetes1>

www.smart-bus.hu

GTX 660-assal is van egy nagy úszómedence a játékban.
<#vigyor>
Már vettem. A neve tl-w422g és nem v2! Ez a lényeg mert töltögettem le a drivereket hozzá, nem értettem mi a baja(azt hittem a driver a v.2 verzió) aztán kiderült , hogy a letöltött driverek, av2 tp-linkhez valók. Na akkor megnéztem a simát, az meg csak vistáig jó. Ennyi. Vettem újat.

ami nek monpatibilis = nem kompatibilis :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Az a ping szám belefér. Nálam is szokott lenni 200 fölött. Nem a miénk a nagy, hanem az,hogy távoli játékosok is vannak, valamint, a gépek teljesítménye is befolyásolja. De ami neked van, az belefér.

Mi az, ami nek monpatibilis a win7-el? Milyen tp akármid van? Nekem is TP-linkes cuccaim vannak. Semmi bajom velük.
Írd le hátha ki tudunk valamit okoskodni.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ja, ja tudom, de még alakítok rajta. A másik lakásból jön a net(a tulaj engedélyével), de messze van. Most nézzük meg milyen a router, aztán ha lehet, vesz nagyobbat ami jobban szórja a netet...ha van ilyen. Nekem vezetékes volt, nem nagyon vágom ezt a témát.<#nemtudom>

Ez nem jó hír, fõleg az eleje.
Ne feledjük az évfordulót !
Na elköltöztem, 1 napig tartott míg rájöttem, hogy nem kompatibilis a tp akármim a win 7-tel<#nevetes1>, de legalább elvoltam. Egy kérdés..mi az a ping ami fölött már nem érdemes multizni a clodban?-60-és 240 között vannak, de inkább 100 körül.

Laca fiam!
Igazolatlan! Leülhetsz <#eplus2>

Igy igaz <#nyes>

VO101Tom
Ok, de Sminyu mellett Frankó Bandi bá is ott volt tegnap, Huba szerintem erre gondolt.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
De tényleg világháborús veterán,Me-210-es pilóta volt.

http://www.youtube.com/v/qayREUJe65w&version=3
Megtörtént az újratelepítés és a mod feltelepítése. Kipróbáltam online nem fagyott le köszönöm a segítségetek.
Nohab
Retek klub megint alkotott. "Egy világháborús veteránnal is találkoztunk."
A 4.12-es patch-rõl semmi hír ?

A BoS-ban kezdéskor milyen gépek lesznek repülhetõk ?
Kávé mellé.

Zpogi
Meg még a Win7 frissítései közül uninstalláld ezt:KB2670838, nekem ez okozott rendszeres fagyásokat.

VO101Tom
Hello.
Az biztos, hogy ez nem general bug, egy újratelepítésnek meg kell oldania (ne csak a fájl ellenõrzést futtatsd steam alól, hanem legyalulsz mindent, és újratelepíted alapról. Ilyenkor a config fájlokat nem érdemes visszamásolni, a video lapon azt a pár beállításon gyorsan végig lehet menni. A controlst viszont el kell menteni, hogy visszatölthetsd). Esetleg még azt a kört fusd le, hogy a Steames clod mappából a redist alól felteszed a .NET és a DirectX-et (fagyásokon, fekete képernyõvel induló bugokon segített ez).

www.pumaszallas.hu

Köszönöm! Sikerült visszaállítani. Futtatom így egy darabig vajon elõjön-e a hiba,hibák.
Töröld ki a mod mappákat, a játék és a dokumentum könyvtárából, majd steam-játékfájlok ellenõrzése, ott a steam helyrerakja az eredeti fájlokat és utána rakd a mod-ot. Csak elõtte a conf.ini rõl csinálj bizt. másolatot, és akkor nem kell újra kalibrálni a joy-t és a többi beállításokat.

Van valamilyen módja az mod eltávolításának vagy csak a teljes újratelepítés? Nem tudom mi lehet a baj.Egyszerûen leáll a program futása. Minden esetben akkor amikor online próbálok bohóckodni a JU 88-al és belekukkerolok a Loftéba...
Laca!
A mikrolagot, hogyan csináltad meg? Nekem is RADEON kártyám van, nekem egészen jól megy rajta a CLOD, csak egy problémám van, hogy szerintem mikor nem humán hanem, AI ellenféllel találkozom akkor van néha egy kis laggollás, ha földközelben vagyok akkor nagyon sokszor azt látom, hogy jön szembe az ellen, akkor megáll a kép 1 mp esetleg 2mp -re, aztán meg belecsapódok a földbe. Ez nem mindig van csak néha, ezért nem mindig bassza fel a fejem hanem csak néha... ))) a kártyám az 6870-es nálam amúgy egészen szépen megy rajta a CLOD majdnem minden fullon van csak pár dolog van mediumon és a fák vannak low-on.

Én nem aggódom hogy nem lesz mit néznem a hétvégén.:);) BL döntõ, SBK, F1 Monaco, Indy500, Nascar, Debrecen-FTC, ESP-Barca.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Willenbrock
Szép ez a BOS kabin az szerintem.Azt sajnálom inkább,hogy nem lesz minden klikkelhetõ és,hogy nem lesz Mig-3.

Háborús filmek kedvelõinek a hétvégére :

http://www.youtube.com/v/Qzpuh6P8n34&version=3

http://www.youtube.com/v/FEA8S7sWDjo&version=3

http://www.youtube.com/v/QDo3cZ8-IkI&version=3