IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
teljesen jó monitor, kicsit több mint egy éve használom, semmi baj nincs vele

Kiváló választás! Fõleg, ha a gurunál rendelted...

www.smart-bus.hu

a monitorgurunál ocon van rá pixel gari is s kalibrálják
acidrain
Üdv!

Ma rendeltem egy Dell U2312HM-et. IPS panel, tesztek, és fórumok alapján úgy döntöttem ilyen lesz a új monitorom.
Hátha nem leszek annyira vaksi a Clod-ban.

Eléggé jó ár-érték arányú monitornak tûnik, remélem nem szopom be vele.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Legalábbis a következõ 15 percben... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
nem nem😊
Avval el lehet hitetni aki nem próbálta ki mindkettõt ,és én általánosságban mondom ezt. Persze nekem tök mind1 😊 ki mivel szopatja magát,Hettinek is igaza vagyon😊 Be is fejezem😊 Többet VGA ról egy szót sem ejtek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nekem nem... én imádok Lacával vívni, de, ha a többségnek unalmas, akkor természetesen leállunk. 😊

www.smart-bus.hu

nem unalmas még?....
😄

Az a probléma, hogy te a CloD-ból indulsz ki... Vannak ám normálisan megírt játékok is! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Emmeg drágább! még használtan is üti annak az új árát😊 És megint nem olvasgatok fórumokat 😊 Nem kérek tanácsot. Nem idegeskedek.
Tudod mit csinálok?
Játszom😊) Nem mindegy😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Drágább drágább😊 Mindig ez a nóta.
Az meg oco de legalább szar is😊 mint szoktam volt mondani. Baxhatom az olcsóságát ,ha egyszer fos.😊 Persze ha oco és jóóóóóó lenne ! Majd ha megtanulnak végre drivert írni akkor lesz mirõl beszélni,de ha megtanulnak ,akkor meg jóóó drága lesz a portékájuk ,lévén már nem kell trükkökhöz folyamodniuk,hogy eladják.
NV -t sem azért veszik mert jujj de jó,hogy drága. Azért mert általánosságban használhatóbb. Ez tény mesterem😊
Lehet itt mindenféle okosságokat mondani,mg összeesküvés elméletekkel jönni de sajna ez van.
Ha jó lett volna a radeon ,máig az van a gépemben.DE! NEM VÓT JÓ!

Ez várható volt... 😊 10%-l gyorsabb, 40%-l drágább... 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Hogy jobb mint a 7970 GE . Bõ 10 % ot ver rá.

Her Laca
Megoldottam a szín problémát. A vezérlõ pultban a színkezelésnél bepipáltam
a saját beállítások használata az eszközön és akkor tudtam engedélyezni vagyis alap értelmezettként beállítani a monitor gyári profilját.
Mint megtudtam ezek kalibrálva vannak már. És ugyan olyan lett mint a radeonon. Lehet a radeon eleve ezt veszi alapul.

Mobilról macerás... mi a lényeg? 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca

Her Laca
Igen . User error😊
Mint a kocka tavak ,csíkos tenger,benyúló földnyelvek ( mólók) a ratyionon😊
Más nem is lehet😊

Az lehetetlen!! 😊))

www.smart-bus.hu

Köszi,kisérletezem akkor.
Srácok! Az 560 Ti vga-nak nem tetszik az új driver :-)

Repülõs film.
Hmmm... ilyet nem is láttam még! 😊 Ha a "Land Detail"-t feljebb veszed akkor is ilyen?

www.smart-bus.hu

Nohab
Nohab
Tom fején találta a szöget.

Solt: itt az elsõ adag. Van még de most mást még nem volt kedvem fotózni.

VO101Tom
Inkább annyi legyen, mint a monitor freki. Elnézve a konfigod, annak vinnie kéne a 60-at gond nélkül.

www.pumaszallas.hu

Az sehogy nem jó... minél közelebb legyél a 60-hoz, különben darabos lesz forgolódás közben! 😊 Inkább vedd lejjebb a grafikai beállításokat, de törekedj a 60-ra. Szerintem...

www.smart-bus.hu

35re állítom be,köszi srácok!
VO101Tom
30 fps az nem kevés kicsit?

www.pumaszallas.hu

Az kaki, töröld is le. Tedd fel az MSI AB-t, és EZ alapján lõdd be...

www.smart-bus.hu

Srácok kéne valami Fps limiter nekem,ez a Dxtory fagy nálam a Clod alatt.Keresgéltem de normálisat nem találatam és jó lenne mert meszûnteti az akadásokat 30fps limitnél.Köszi.
Willenbrock
Ja,azt nem tudtam.

130-170 a ping, az atagnál..akkor az elégséges.

<#alien>De az direkt van..és mindig ott van.<#vigyor>
És vannak benne halak..amúgy.

Az lehetetlen!!! <#rolleyes><#nevetes1>

www.smart-bus.hu

GTX 660-assal is van egy nagy úszómedence a játékban.
<#vigyor>
Már vettem. A neve tl-w422g és nem v2! Ez a lényeg mert töltögettem le a drivereket hozzá, nem értettem mi a baja(azt hittem a driver a v.2 verzió) aztán kiderült , hogy a letöltött driverek, av2 tp-linkhez valók. Na akkor megnéztem a simát, az meg csak vistáig jó. Ennyi. Vettem újat.

ami nek monpatibilis = nem kompatibilis :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Az a ping szám belefér. Nálam is szokott lenni 200 fölött. Nem a miénk a nagy, hanem az,hogy távoli játékosok is vannak, valamint, a gépek teljesítménye is befolyásolja. De ami neked van, az belefér.

Mi az, ami nek monpatibilis a win7-el? Milyen tp akármid van? Nekem is TP-linkes cuccaim vannak. Semmi bajom velük.
Írd le hátha ki tudunk valamit okoskodni.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ja, ja tudom, de még alakítok rajta. A másik lakásból jön a net(a tulaj engedélyével), de messze van. Most nézzük meg milyen a router, aztán ha lehet, vesz nagyobbat ami jobban szórja a netet...ha van ilyen. Nekem vezetékes volt, nem nagyon vágom ezt a témát.<#nemtudom>

Ez nem jó hír, fõleg az eleje.
Ne feledjük az évfordulót !
Na elköltöztem, 1 napig tartott míg rájöttem, hogy nem kompatibilis a tp akármim a win 7-tel<#nevetes1>, de legalább elvoltam. Egy kérdés..mi az a ping ami fölött már nem érdemes multizni a clodban?-60-és 240 között vannak, de inkább 100 körül.

Laca fiam!
Igazolatlan! Leülhetsz <#eplus2>

Igy igaz <#nyes>

VO101Tom
Ok, de Sminyu mellett Frankó Bandi bá is ott volt tegnap, Huba szerintem erre gondolt.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
De tényleg világháborús veterán,Me-210-es pilóta volt.

Megtörtént az újratelepítés és a mod feltelepítése. Kipróbáltam online nem fagyott le köszönöm a segítségetek.
Nohab
Retek klub megint alkotott. "Egy világháborús veteránnal is találkoztunk."