IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
a saját beállítások használata az eszközön és akkor tudtam engedélyezni vagyis alap értelmezettként beállítani a monitor gyári profilját.
Mint megtudtam ezek kalibrálva vannak már. És ugyan olyan lett mint a radeonon. Lehet a radeon eleve ezt veszi alapul.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Mint a kocka tavak ,csíkos tenger,benyúló földnyelvek ( mólók) a ratyionon:)
Más nem is lehet:)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Solt: itt az elsõ adag. Van még de most mást még nem volt kedvem fotózni.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
És vannak benne halak..amúgy.
www.smart-bus.hu
Már vettem. A neve tl-w422g és nem v2! Ez a lényeg mert töltögettem le a drivereket hozzá, nem értettem mi a baja(azt hittem a driver a v.2 verzió) aztán kiderült , hogy a letöltött driverek, av2 tp-linkhez valók. Na akkor megnéztem a simát, az meg csak vistáig jó. Ennyi. Vettem újat.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mi az, ami nek monpatibilis a win7-el? Milyen tp akármid van? Nekem is TP-linkes cuccaim vannak. Semmi bajom velük.
Írd le hátha ki tudunk valamit okoskodni.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Igazolatlan! Leülhetsz <#eplus2>#eplus2>

www.pumaszallas.hu
A BoS-ban kezdéskor milyen gépek lesznek repülhetõk ?
Az biztos, hogy ez nem general bug, egy újratelepítésnek meg kell oldania (ne csak a fájl ellenõrzést futtatsd steam alól, hanem legyalulsz mindent, és újratelepíted alapról. Ilyenkor a config fájlokat nem érdemes visszamásolni, a video lapon azt a pár beállításon gyorsan végig lehet menni. A controlst viszont el kell menteni, hogy visszatölthetsd). Esetleg még azt a kört fusd le, hogy a Steames clod mappából a redist alól felteszed a .NET és a DirectX-et (fagyásokon, fekete képernyõvel induló bugokon segített ez).
www.pumaszallas.hu
A mikrolagot, hogyan csináltad meg? Nekem is RADEON kártyám van, nekem egészen jól megy rajta a CLOD, csak egy problémám van, hogy szerintem mikor nem humán hanem, AI ellenféllel találkozom akkor van néha egy kis laggollás, ha földközelben vagyok akkor nagyon sokszor azt látom, hogy jön szembe az ellen, akkor megáll a kép 1 mp esetleg 2mp -re, aztán meg belecsapódok a földbe. Ez nem mindig van csak néha, ezért nem mindig bassza fel a fejem hanem csak néha... ))) a kártyám az 6870-es nálam amúgy egészen szépen megy rajta a CLOD majdnem minden fullon van csak pár dolog van mediumon és a fák vannak low-on.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"