IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Már leírtam párszor,ez a játék mint ahogy annó az Il2 volt és mint a WT is alapvetően légi harc szimulálására jó. Tetszik nem testszik ezek messze vannak az igazi repszimtől.Ugye még a CLOD az ami a legközelebb áll hozzá,de azért legyünk őszinték. ha ennyire egyszerű lett volna vezetni ezeket a vasakat akkor annó boldog és boldogtalan pilóta lett volna:)
Persze lehet finomítgatni a játékot,hogy egyre reálisabb legyen ,de a lehetőségeik ,főleg egy ilyen önszerveződő ,lelkes csapatnak nagyon is korlátozottak,no meg (mondhat bárki bármit) szerintem sokszor fingjuk sincs mit miért csinálnak.Bár dicséretes a lelkesedésük,és sokat javítottak is a dolgon,de legalább annyit is rontottak!
Én a megjelenés perceitől játszottam vele,beletettem 1520 órát ,végigkövettem az eseményeket ,tehát szerintem van némi alapom ,hogy értékeljek.
És azt mondom,hogy a sok előrelépés mellett ,legalább annyi hátra is volt ,van ,mi több a számomra még a játékélményt is tönkre vágták.
Nem nem a gépek viselkedése ami bosszant.
Megszokom és ennyi.
Hanem az,hogy míg annó én (tudom bivaly gép meg minden) folyékonyan játszottam ,a régi videóimon ez jól is látszik,mostanra meg darabos lett az egész ,pedig a VGA az már überbrutál,röcög ,pöcög.Pedig !!!! FPS 100+ most!! régen 40 nél is folyamatosabb volt! Szvsz fogalmuk sincs mit csinálnak. Engem ez nagyon irritál.
No de reménykedjünk,hogy egyszer csak sikerül valami jó is.:)