IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    igazából nem mondanám, hogy a külső nézet rossz:) de egy kicsit erőt kell vennie magán az embernek és eldönteni mit akar:) ha csak gyakorolni és hülyéskedni az külső nézettel mehet nyugodtan sőt még iknokat is tehet:) meg térképet bár ez utóbbi kettő már nagyon gáz:D HA valamelyik virtuáélis század tagja akar lenni vagy komolyan érdeklődik csakis belsőnézetben cockpit on fullreal maximum speedbar hogy szokja a terhelést mert online waron egyéb helyeken csakis így repülnek:) Aztán ha becsöppen egy külső nézetes serverre már mindegy lesz mivel nem fogja használni vagy ha használja is nem szoikja meg rosszul:) Én pl screenshot máiás vagyok és szeretem az áthúzó messzert bmulni külső nézetben ellenben el sem vagyok veszve ha ki van kapcsolva:)