IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Grrrrrrr
    Tavaly nyáron, mkor elkezdtem repülni, megkérdeztem a vérprofikat, hgyan álljak neki. Azt mondták hogy csakis full nehezen van értelme, kivéve a sebességkijelzést. Igazuk volt. Mondom mindezt annak ellenére, hogy még ma is messze vagyok a szintjüktől. Ha nem teszed be a valós dogokat, akor gíy szkod meg, és nehezn fogsz tovább lépni. Beléd rögzülnek olyan dogok, amiket nem engedhetsz meg nehéz fokozaton. És amik beléd rögzültek, azt nehéz levetkőzni. Én nem megyek be külső nézetes szerverre, mert nekem furcsa külső nézet, sosem repültem vele, valószínűleg sokkal bénább lennék. Ugyanakkor aki hozzá van szokva, annak meg túl jelentős előny.

Ha a lányom még hét évesen meg tanult full reálon felszállni, meg tudta tanulni a palástot, negatív palástot, hurkot, ollót, és egyéb manővereket, ráadásul 8 évesen ki mert állni a JetFly-on a profik ellen, akkor nagyon másnak sincs oka kifogásokat keresni a valóságos fokozat ellen, és a nem vérprofiságra hivatkozni.