IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Múltkor beszélgettünk a-többek között-cigánykérdésről és a szélsőségességről. Mondtam, hogy mennyire figyelek arra, hogy a gyerek normálisan álljon a kérdéshez. Erre 2 napja lenyom nekem egy olyan white power dumát, majd' le estem a székről. Olyan 10 percig magyarázok neki okosan, erre ő:Apa te most akkor szereted a cigányokat? Na még egy fél óra(rézben ordibálva mert igen felhúztam magamat) aztán nagyjából helyretettem. De hihetetlen hatása van a suliban, a sok kis gyökér, ahogyan behozza sok nagy gyökér szülőnek a világ felfogását. Persze én is utálom a viselkedésüket, még a hanghordozásukat is-nem egy esetben volt már afférom velük-de ismerek-és tényleg-nagyon normálisat közöttük. Ebben a kérdésben meg csak a szívós kitartás, és a megértő de kemény (szerintem még jóval keményebb mint most)hozzáállás a egyetlen út.Sem nem lehet őket lelőni,sem nem lehet elzavarni őket. Na így kora reggel ennyi. Bármit Laca, csak nehogy előugorjon a tegnapi..