IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Legyél korrekt!
Lévén nem játszom ,nem tesztelem ,nem ismerem behatóan így saját tapasztalatom nincs,így hagyatkozom azokra akik ezt teszik.
És nem az én sas szememnek köszönhetők ugye ezen hibák kiszúrása.
(ha akarnám ,és érdekelne,akkor perceken belül nekiállnék tesztelni,de azt szerintem senki nem kívánná )
No de!
Amit most ide összehordtál na az a maszlag!Sőt terelsz!
Ezt írtad először.
"Kicsit tuningolnak rajta k*va jó lesz a fizika. Ez nagyon ígéretesnek néz ki. Rángat, na és? Nincs minden mozzanat előre scriptelve. A videón olyan, mintha egy szuper ultrakönnyű gép lenne. Én ettől a kis szösszenettől még inkább várom :D"
Jó nincs minden scriptelve.
DE!Ez a mondatod hogyaszongya "A videón olyan, mintha egy szuper ultrakönnyű gép lenne."
Erre írtam ezt!
"Repülő eszköz nem tud így viselkedni a levegőben ,még ha ultrakönnyű lenne is" Ergó. Szar a fizika! Egy csomó dolgot nem vesz figyelembe .
Cáfold meg!
Utána!! beírod ezt az emelkedett mondatot!
"Fura fórum, minden ami IL-2 az sz*r. Illetve ami nem atag az árkád... :)"
Na arra írtam neked a te általad idézettet! verstehen ?
Nos mi a nem korrekt ezen?
Erre te jössz a hitvitákkal ,meg most ezzel a szösszenettel aminek megint semmi köze az egészhez.
Végezetül.
Elhiszem,hogy a szavaiddal élve "nem most jöttél le a falvédőről"
Tegnap?:)
De tudod mit ? Ezzel most mit kezdjek?
Szvsz qrvára nem érdekel.
Elkezdesz itt személyeskedni ,meg arra célozni,hogy nekem micsoda fő elfoglaltságom ezzel a a retekkel foglalkozni.
De! Nyugodtan pisild le a bokádat ha a BOS ról van szó nincs nekem ezzel semmi problémám. Na béke így reggel.