IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acidrain
Egy percig bírtam...homokvihar. Jó'van na! Buzik.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nohab
van itt valaki, aki ért valamelyest a kõzetekhez? Feltételezésünk szerint egy vasmeteorit darabkát találtunk a kertünkben, és szeretnénk biztosra menni.
OK meg is van, köszi szépen.

Múzeumi Fókák listája. :

Egy A8-as.

Egy F8-as.

Egy D13-as.
VO101Tom
TS-en vagyok most is, de ha nem találsz fent, a többiek elmondják, hoyg hol kell.
Safi, te regisztráltál 25-ére? 10-e a leadási határidõ!

www.pumaszallas.hu

))))

Olyan Freddy Mercury-sat? Te leszel a Queen! :-)))))
Üdv!
Tom, ha tudsz este gyere már fel TS-re. Szeretnék a 25.-ével kapcsolatban pár szót váltani Veled. Mondtad, hogy küldesz valami kitöltendõ iratot...

én meg lehet, hogy bajuszt növesztek! DDD

Én melegüzemben dolgozom, melegüzemi pótlékot kapok, meleg teát és forró csokit iszunk az automatából, reggelire meleg szendvicset eszünk, egymáshoz meleg barátság fûzi a kollégákat, meg holnap úgy is péntek lesz már, de azért ez a videó sok volt nekem is...😊
Nem tudjátok, a dynamic campaign generator(DCG) kompatibilis a DBW-vel?
Her Laca
Jó ,hogy mondod😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

És belinkelted már ATAG fórumon a az án, akarom mondani ánglusoknak? :-)))))
Her Laca
<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ez meleg volt!!! :-))) <#csodalk>
Her Laca

Igen az ATAG -on voltam, ha általában az ATAG forum staton késõbb jelent meg a gyõzelmem, viszont a játékban a net statban ott szinte mindig azonnal. Na mindegy, nekem kellett volna jobban meglõni õket, hogy tutira lezuhanjanak.

Hadtörténelem és haditechnika szeretete.
Tiszta víz öntve a forgószárnyas pohárba.
Én szeretem a fegyvereket... lõtérre is jártam egy idõben. Azt nem szeretem amire használják õket. :S

www.smart-bus.hu

Mi az a militarista? Azt már tudom hogy lehet szeretni és utálni is õket.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Én rühelem õket.
Csak és kizárólag technikailag érdekelnek.

Jámbor militarista... 😊)

www.smart-bus.hu

Akkor van itt rajtam kívül más is, akinek "militarista" beütése van ? 😊
<#eljen>

www.smart-bus.hu

Jó kis összefoglaló oldal a kézifegyverekrõl.
Her Laca
Majd a 3x7 csinál .

Ez jó kérdés, de azt hiszem nincs A8-ból. Dórából van az USA-ban. de nem merik reptetni, mert olyan ritka.

Handbook FW 190 A8

A DCS-ben lesz Dóra, a Stalingrad-ban azt hiszem, hogy nem lesz Fóka, a Clod esetében meg talán elment ez a hajó, így marad a jó öreg IL2/46.

Nem tudom, hogy lesz-e a közeljövõben olyan szim, ami ilyen bõséges lenne a gépek és helyszínek tekintetében, mint az Il2, még ha a bõvítések egy jó része a mod-okhoz is köthetõ.
<#eljen>

És olyan, ami repül is még?
Biztos feldobná.
Igen, az "N"-es az egy replika.

Van A8-as :

Texas :

IWM. London :

Hannover :

Virginia Beach :

RAF Cosford :

Kéne már a Fóka a Clod-ba is...

Egyébként nem tudom, létezik eredeti példány belõle? Ami nem utángyártott? Mert ha jól tudom, az A8/N az replika.

Azért vannak jó dolgok is az életben :

Egy könyv, melyben azért a légiesemények is helyet kaptak.

Her Laca

A netes stat meg van, hogy napokat késik, ha ATAG-ra gondolsz. De volt olyan, hogy egy hetet is.
Azóta eltelt 24 óra!

Beadta azt, csak késõbb. Sokszor késik a stat. Van olyan, hogy 10-15 percet is.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

A PF-fel és a '46-tal sokat mentem távol-keletiek ellen/ mellettük.

A koreaiak elég fair-ek, a japók is, a thaiok is
A kínaiak közt ilyen is, olyan is volt, de feltûnõen jók voltak (tuti, hogy belenyúltak a repmodellbe)

Nem mondom, hogy az elsõ 3 közül soha, senki nem szór meg fel-/ leszállás közben, de nem valószínû, hogy kizárólag vulcholni menjenek.
Viszont kínaiakról (fõleg a fiatalabbakról) könnyen el lehet képzelni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Üdv!
Tegnap rácsaptam 4 db hurkányra az elsõre kilõttem szinte az összes 20milist, az eredmény álló motorral vitorlázott a csatorna közepe tájáról hazai irányba magassága kb 3000méter és megállt a légcsavarja, folyt belõle az olaj és a nafta, szerintem a csatorna közepérõl nem ért haza hanem csobbant azért csak szerintem mert nem láttam! A másodikat már a repterem környékén soroztam meg a kiskalákkal, folyt belõle az olaj és a üzemanyag, és forgolódás közben nem láttam, hogy becsapódott a földbe, csak a lángokat és a robbanást észleltem, a harmadiknál szinte úgyan ez a helyzet, egy túlhúzott fordúlónál mikor próbált volna lerázni, bedugózott na én akkor rálõttem nehogy már haza menjen, találat is volt mert láttam, hogy õ is leesett, a negyedik az valahogy meglógott, az infosávon kétszer is láttam, hogy kiírták, hogy lelõttem õket, de a netstatban nem adták meg a három gyõzelmet még részpontokat sem kaptam. Ilyen volt már valakinek, vagy csak elkapott a vadászláz és azt hittem minden lezuhant amire rálõttem!

azért a Ju-290 makettet tartalmazó rész elején a Ju-89 fotója...

Her Laca
Szerintem ez kínai. Kis retek sunnyogó sárga ,ott sunnyog ,sompolyog a repterek körül és várja a prédát. A japók szerintem nem csinálnának ilyet.

Willenbrock
Az utolsó szamurájjal kihalt a lovagiasságuk is :/

Her Laca
Én most újra nekikezdek makettezni. Már építem a kompresszorom,(bár ha belegondolok ,annyiból vehetnék akár készen is ) meg megrendeltem a pisztolyokat .
De nem esek át a ló túloldalára már. évente max 1 db ot csinálok.
Van két E messzám egy 1:24 es asszem matchbox ,meg egy 1:48 as hasegava ,na azokkal kezdem majd. Megcsinálom az egyiket Herr LacAI -is ra😊Semmi történelmi hûség😊

Egy idõben én is beléjük zúgtam, pár éve a harckocsikat gyûjtögettem szorgosan, de hát aztán rá kellett ébrednem, hogy a polc tárolóképessége se végtelen, szóval sajnos fel kellett hagynom, és már csak néha-néha veszem meg az érdekesebbeket.
Csak a 2. vh-ús gépeket. Elég kalandos úton sikerült az utolsó részeket beszerezni, szerintem aki ezeket kezdi majd gyûjteni, számoljon avval, hogy most sem lesz ez másképp.

Itt nézheted a felhozatalt.

Nálunk az elsõ három a következõképp fog alakulni :

1. P37 Los
2. Do 17
3. F 117

Her Laca
Bakker felbosszantottam magam a kis köcsög vulcsoló sárgákon. Van ez a rmejiagg vagy ki a tököm,a minap leszálláskor lõtt pk ra aztán felszálláskor.
Ma összefutottam vele (majd lesz videó is) lelõttem többször is. Aztán leszállok és már állt a moci hallom a hangot ez a gyökér már ott is termett (ez a fõ elfoglaltsága a gecinek) ,de jókor kiléptem. Aztán elborult az agyam. Az összes vulcsoló szemetet eltakarítottam ,hogy rohadjanak meg.
Hú de mérges vagyok.

Állva is lehet..

.. a fején tartani a söröskorsót 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Az biztos ,hogy mindig lesz aki felnéz rá.