IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Amaymon
    "De ha fingod sincs miről beszélünk ,vagy beszélek én ,akkor minek folysz bele?
    Senki ,én sem szarozok,csak észrevételeztem olyan dolgot ami lehetetlen,rossz "

Populáris maszlag. Hol írtam én oly' dolgot kedves Laca, hogy ez biza így rendjén van. Én annyit írta ígéretes, mert végre nem egy többségében fossá szkriptelt fizikát kapunk. Kérlek idézd tőlem pontosan-e szavakat, amikor az mondom írom, hogy ez REÁLIS.

Arra azért kíváncsi lennék hogy akadtál bele a a játék _legsúlyosabb_ problémájába, aminek topikokat szenteltek, netán a BoS fórumot is olvasod? Vagy valaki a szádba gyömöszölte az infót, hogy na kérem szépen itt van szopasd meg ezzel. Még ha úgy tűnik is, én nem most jöttem le a falvédőről, hogy ilyen kicsinyes tréfának, csőbe húzásoknak bedőljek, amellett lehet a felületesen BoS-al foglalkozó lappangó topiktársakat kárörvendően félre vezeted, "nézd a hülyét hahaha' . De amit ismételgetsz papagáj módon és mutogatsz, az nem csak egy Laca féle trükkösen sasszemmel kiszúrt, csak úgy a semmiből felbukkant hibácska, hanem az alfa, vagyis a jelen verzió komoly problémája, amit voltak olyan kedvesek teszterek és fel is vetettek a fórumon elég velősen, annak témákat szentelve. Ha korrekt lennék, akkor most forrásmegjelöléssel igazolnám.