IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #70220 Nem tudom,hogy mennyit repültél Lock On-nal vagy a Digital Combat Simulatorral. Ott régen ugye volt az SFM (standard flight model) amivel minden gép ment. Rengeteg dolog volt szkriptelve. Például a Pugacsov- kobra nevű manőver is. A lock on-ban rengeteg manőver scriptelt volt,minden gépnél. Köztük a P. kobra is. A K betű lenyomásával kikapcsoltad a gép stabilizáló rendszerét,majd beletéptél a botba,ő pedig nyomta a kobrát. Magától csinálta végig az egész manővert,mert szkriptelve volt. Aztán jött a Szu-25T. Ott jelent meg az AFM(Advanced Flight Modell). Sanyo AFM-et bemutató cikke
Ez egy 30%-os készültségű program.Én azért bízom a repmodell jó minőségében,mert Andrej Szolomijkin csinálja,aki az első Lock On AFM-et is írta,amire nem lehet azt mondani,hogy árkád volna. Remélem azóta sem az aerodinamikát,sem a programozást nem felejtette el. Többségében jó jeleket tapasztalok,mármint ami a repmodellt illeti.Ezek közül kiemelném az amerikai mezőgazdasági pilóta véleményét,mert jobban hiszek egy igazi pilótának, aki tapasztalt a farokkerekes gépek vezetésében,mint mondjuk egy céges pr managernek,vagy egy olyan "fotelpilótának" akinek nincs igazi repülési tapasztalata. A másik jel,hogy a dolgok jó irányban haladnak repmodell téren,az pedig az,hogy sírnak a LaGG-osok,hogy gyenge a gép,és nem repül olyan jól,mint a Messzer. Pedig ez a valóság a LaGG-3 még nem az a szovjet gép,ami fel tudta volna venni a versenyt a német gépekkel. Maga a szimulátor nekem egyelőre még egyértelmű visszalépésnek tűnik a Clod-hoz képest,több területen is(grafika,klikkelhető kabin),viszont a repmodell jó megvalósításában inkább bízom. Gondolom nem véletlenül vontak be a fejlesztésbe olyan berepülőpilótákat,akik a mai napig repülnek igazi második világháborús gépeken. Plusz ott van még Szolomijkin is,így a fő veszélyt a megfelelő repmodellre leginkább a sírós kedvű játékosközönségben látom,akik "egyensúlyt" követelnek. Remélem sikertelenül.Pedig ha valósághűre kívánják összerakni a szimulátort,akkor az pont nem arról szól. A Formula-1-ben sem megy mindenki egyforma autóval,ahogy a második világháborúban sem repült minden pilóta egyforma képességű gépekkel. Ezt valaki vagy elfogadja,és a saját taktikájával próbálja meg kiegyenlíteni az ellenség jobb gépével szembeni hátrányt,vagy pedig jön a sírás. Tehát szerintem még ne temessük a BoS-t, várjuk ki mi lesz belőle.