IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most nézem, hogy a régebbi képeken nem is látszanak a kinti fák.

Her Laca
Ej a azok a régii szép idõk😊)Amikor még az egyszeri muzsik is hozzá tudott jutni ehhez ahhoz😊 Hajdanán komplett konténernyi csempét "privatizáltunk" és természetesen a fõnökség tudtával. Meg minden mást. Faterék telke is úgy épült amit anyám tudott szerezni a Növényolajból.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az egy 10 m széles "senki" földje, gyereknek van kiadva a fûnyírás. Van egy önjáró benzinesem, 1 óra alatt letolja. A gyümölcsfákat már én ültettem, hogy ne legyen olyan üres.
Az oszlopot én csináltam 4"-os horganyzott csõbõl. Vasból bármit elkészítek, az nekem nem jelent gondot.
Her Laca
Neked még a kerítés túloldala is gondozott😊
Na ezért megyek én le a Horváth tengerpartra lakni,ott max kõ van ,nem kell ennyit bajlódni a dolgokkal😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A kandellábert privatizáltam, egy 500 w-os lámpa van benne. Beteríti az egész udvart, ha szükség van rá. ( Most mit csináljak, ha anno ilyen volt a cégnél. ma már vannak ledesek is, de akkor még nem vót! )
Her Laca
Na jó de honnan a ménkûbõl van neked az a lámpaoszlop?
Gondolom a település focipályájának nincs ilyen világítása bakker😊))
Ezt nem lehet csak úgy felkapni😊))

Csak elsõ ránézésre veszélyes. Ha segítek, akkor kapok pontokat érte, amit esténként "beválthatok"...Balra neg a szomszédasszony szokott napozni a 100 cm-es mellbõségével. Azon az oldalon nem is nõ ki a gaz, az egyszer biztos.😊
A hinta alatt az ásott kút ( anyóst szoktam fölé ültetni, de még nem jött be...Hátul középen meg egy fúrt kutam is van. Az ásott kútról megy a hidrofor is,de nem az Obis fajta, hanem egy 2 lépcsõs és 400 l horganyzott tartállyal. ( wc, mosógép, locsolás, medence...)
Itt a megfejtés :

Azért ezzel van munka ám. Nem biztos hogy egy emberes :-)

Her Laca
Jesszusmáriaszentjózsef! Itten mit össze nem kell kapálni,gyomlálni,hajlongani.
Minden elismerésem. Én erre alkalmatlan vagyok😊
Marad a cserép😊)))

az nem kandeláber! Kerti olvasó lámpa <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Kiütöttél valakit, aki most valószínûleg nem boldog... fõleg, ha hosszú percekig körmölte a mondandóját! 😄

www.smart-bus.hu

ezt most miért küldte el 2x ? <#fejvakaras>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

na errõl csak annyit, hogy zenét leginkább telefonon hallgatok meg a kocsiban meg most már ezzel. Lévén nem vagyon cd-s bolt, nem maradt más, mint a netes beszerzés innen, meg onnan. Annak meg a minõsége ilyen, meg olyan. Szóval ha szar az mp3-as muzsika minõsége, akkor azon semmi nem segít laikus véleményem szerint csak elviselhetõbbé teszi 😊 De mondom, én sem értek hozzá csak ezt tapasztaltam.

Aztán meg majd így fog késõbb kinézni :

Her Laca
Figyusz a lámpaoszlopon az a zöldre festett felni az csak nem alocsoló tömlõ tárolására szolgál? Imádom ezeket az egyszerû ámde nagyszerû megoldásokat!<#eljen>
Eleve honnan van neked kandeláber?😊

Her Laca
Szepy tesó😊) Én sík hülye vagyok a zenehallgatáshoz a hifihez is mint annyi mindenhez ,de lévén a fiam hangmérnök vagy valami hasonló oszt bevezetett a rejtelmekbe. Nekem minden jó volt addig😊 Most már nagy vonalakban tudom ,hogy mirõl beszélnek a hozzá értõk amikor minõségrõl van szó.
Ezekkel az 5.1 esekkel az a baj,hogy nehezek pl,bár filmre játékra teljesen jók. Nekem is roccat Kave van a gépnél. De zenéhez soha nem használom😊
Kocsiba meg a gyári hifi. Az úgy szar ahogy van ,de én meg arra nem vagyok hajlandó költeni. Ac villám dc hangosan torzan tökmnindegy ott😊)

Her Laca
Kb akkora a cserép mint egy diszpis vödör, bár olyanom van sok,de azért inkább vettem szép barna cserepet (bár elástam így mindegy is lett volna) :XD hogy szép legyen😊))) Szerintem egy növénynek 20 liter föld kb az csak elég nem?

nem lomboztál le. Láttam én is senhisert meg bose-t 40-tõl 100-ig de annyit nem vagyok hajlandó kiadni egy "sima" fülésért márpedig nekem mikrfonos kellett olyanból meg ezt találtam a legjobbnak.

A kocsimban amúgy gyárilag bose hifi van szóval van fogalmam a minõségrõl <#nevetes1>

Her Laca
Na várjunk😊 Nem kicsi cseréprõl van szó! A palánta elvész benne😊
Ha locsolom így csak azt a földet kell amiben van nem pedig az egész hóbelebancot,gondoltam én😊 A föld már ha lehet annak nevezni nálunk ,némi sóderrel kevert építési törmelék a tetejére 5 centi termõföldnek nevezett homokszínû valami hordva amiben a fû is kihívásokkal küszködve próbált megélni nem sok sikerrel😊 mind1 majd kiderül😊

Her Laca
Zenére senhiser HD 580 am van. Na az a magömlés😊 Ezek az 5.1 es fülesek nem rosszak de azért messze vannak a minõségtõl😊 Sorry ha lelomboztalak😊)

<#eljen>

www.smart-bus.hu

A mi kertünk most így néz ki. Kb 100 négyszögöl, de a négytagú családot ellátja :

Sok éven keresztül használtam, míg szét nem ment :-) Most egy Roccat Kave van.

mijki
Nekem is ilyenem van. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Srácok elnézést, de nem bírom magamban tartani! <#taps>

Hadd dicsekedjek el és ha esetleg valaki füles vásárláson töri a kobakját talán még segíthetek is rajta a döntésben.

Szóval arról van szó, hogy vettem egy 5.1-es Speedlink headsetet. Hát az valami eszméletlen mire képes ez a kacat! <#wilting> Én mondom komplett magömlés vele a zene hallgatás meg a játék <#szeret>

Egyszer már vettem egy speedlink fülest és megfogadtam hogy soha többet, mert izzadt benne a fülem és hangja is pocsék volt ráadásúl be is kakált, de igaz az "csak" 4-5 ezer volt annó. De eeeeez <#wow1><#ijedt><#nyes>

Ha valakinek módja van rá próbálja ki ha nem is ezt de valami 5.1-est. Egyetlen usb csatlakozón jön át a döbbenet 😄DD

Nohab
Nyomjuk a konyhakertet, meg bort és pálinkát is gyártunk.

Ez a cserepes megoldás nem gyenge 😄 Sok hely kell a gyökereknek, szóval nagy eséllyel nem lesz jó a jelenlegi megoldás. A laza talajt szereti, hogy könnyen terjedjen. Sok vizet és sok napot is igényel. Szóval, ha nincsen kutad, akkor egész rossz választás volt. Elissza, amit megspórolsz vele. (Csatorna díjat is fizeted, holott itt nem is használod.) Milyen talaj van nálatok? Milyen színe van?

Kérdezzem meg még a Vatert is, vagy már elvettem a kedved?
jól van, nem vagyok hülye😊 a hajógyárin voltam ép hogy láttam azért néztem corsairt p47nek
Her Laca
Nézzétek a hátsó kereket! Azt a qva😊 De megcsinálták ezt a vidit.

Her Laca
Nesztek 😊)) Ti se maradjatok i a jóból😊

Her Laca
Itt meg Neoton famili koncert lesz. Errõl bezzeg tudok. Ezt bezzeg tudatták velem még ha nem is voltam rá kíváncsi. Rohaggyanak meg.

Ekkora blamázst az internet korában!<#violent>
Her Laca
Mondjuk azt a Corsairt simogattam már meg😊 QQQva nagy egy masina😊

Ne is mond...

www.smart-bus.hu

Her Laca
De megnéztem volna.

Her Laca
Mondom,hogy a Doszpot rajzolja õket körbe.<#duma>

Nagyszerû... pofázunk itt állandóan minden szarról, a lényeg meg lemarad. Harcikutya a tököm...

www.smart-bus.hu

Her Laca

Her Laca
<#csodalk><#falbav>Ezt találtam.

Bakker, nálunk az asszony a nagy kertész, Õ otthonról hozta magával. Egészségügyis, mikor elege van már a sok "beteg"-bõl, a kertbe megy megnyugodni. Én is úgy csinálok, mintha érdekelne a dolog, mert "jól" meg szokta aztán hálálni a dolgot. Egyébként én is kezdek rákapni a kinti munkára, mert tényleg nyugtató molyolni a természetben.
Neeee... ez most komoly?

www.smart-bus.hu

Az asszony emlegetett vmi kétfedelût, amit 2 másik kisebb kísért. Zajosak voltak itt Budaörsön. De ha P38 volt és P47 akkor ... <#falbav>

Ugye ez csak vicc ?
Her Laca
Az is van 2 tõ!!!😊 Vigyáztunk ,készültem😊)
Ja hogy te máshogy érted😊)
Bakker ezt holnap megcsinálom. Felkötök pár szemet ,had kerekedjen a szemük😊))

Her Laca
Ennyire nem részegedtem még le.
De ha valóban voltak akkor rohadjon meg az összes hírmûsor ,rádió (mondjuk nem nézem és nem hallgatom õket) ,hogy ne kürtölték éjjel nappal egy héten át az eseményt.Bezzeg ha valamelyik celeb fingik egyet arról hónapokig beszélnek.

Már csak koktél paradicsomot kell hozzá venni ( a Spárban most akciós ) és azt hímzõfonállal rákötni a tövekre oszt kész a bódottság, ráadásul a szomszédok között Te leszel a primõrkirály! 😊
sziasztok. látta más is ma pest felett a p38-p47 párost?
Köszi, akkor kipróbálom.
Jól látom, hogy a quick mission buildernél is van némi változás?