IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    A törökök nem csesztették a népet ,még a jogrendjüket,az adózást is hozzánk azaz a már meglévőhöz igazították.Vallást meghagyták.Na ezzel én nem azt mondom,hogy hú de remek volt de nem is volt annyira sanyarú a dolog.

Először 16 ban vették célba Erdélyt.Ha jól tudom akkor az Osztrák Magyar csapatok csak Német segítséggel tudták kirugdalni őket.18 közepén elismerték a vereségüket ,és megszületett a Bukaresti béke vagy mi.
    Aztán decemberben meg mint helyesen utaltál is rá ,felrúgták ezt és kihasználva,hogy nem volt hadseregünk újra nekiveselkedtek.

Abban teljesen egyetértünk,hogy igenis legyenek mindenhol Magyar emberek ahol eddig is voltak, de én efelől nyugodt vagyok,hiszen a szülőföld nekik is ugyan azt jelenti mint nekem vagy neked.
    Viszont az semmi jóra nem vezet,hogy hőbőrgünk,igenis meg kell találni a hangot mindenkivel és szépen békében élni. Jelzem a mostani folyamatok szerintem e felé tendálnak. A nemzet nem az ország csupán,ezt elfogadni látszik mindenki a környezetünkben,még a Szlovákok is lassan belátják ezt pedig volt ott azért ez meg az.A Románok is másként állnak hozzá már a dologhoz,bár pl Székelyföld autonómiai törekvéseit nem tudom mennyire fogják tolerálni,de még az is lehet ,hogy sikerrel járnak a komák.