IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én úgy tudom:))) ,hogy 1684 ben a Pápa kezdeményezésére hozták létre a Szent Ligát ,én most nem taglalom ezt behatóbban ,hogy kik és hogyan vettek részt benne,de hogy a Magyaroknak sok közük nem volt a török kiűzéséhez az hótziher. Mint mondottam ha rajtunk múlt volna akkor most lenne vagy 3 asszony a háznál:)
Erdély.
A közelmúltban azaz a XX század elején ugye két harc is volt érte.
Egyszer 16 ban bevonultak ,akkor némi segítséggel ki lettek ebrudalva,aztán 18 ban újra eljöttek egészen a tiszántúlig.
Aztán ez ,hogy ki mit kapott részletkérdés mert a Bécsi döntés meg Magyarországnak adta, 47 ben meg a Párizsi szerződés vissza a románoknak visszaállítva Trianont.
EU.
Ok ne alapozzunk rá. Akkor mégis mire?
Habzó szájjal kéne követelnünk ,hogy vissza nekünk mindent ,meg csörtessünk kardot,a régi fényünkre hivatkozva? Elmúlt! Nincs nagy Magyarország,és ahogy nézem nem is lesz. Evvel az erővel az Olaszok is nekiállhatnának vergődni,hisz annó Róma uralta az ismert világot.
Vegyük már tudomásul,hogy bolhafingok vagyunk, majd ha ismét erős lesz valamilyen csoda folytán az ország akkor talán ,de addig ez van .
És igenis mint mondtam és Leon is rámutatott Trianon megoldása nekünk az EU. Csak okosan kell csinálni a dolgokat és nem behajolni mutatva a segglikankat is ,hogyha valaki felveti,hogy megfolak baxni benneteket.