IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja!! Voltam egy pipás arcnál,na ott letérdeltem mint a magyar szürke marha.
Én meg nem számoltam de ott volt annyi pipa amennyit még szakboltban sem látni,félelmetes volt. Na ő bemutatott egy dohányfajtát nekem ez a latakia nevezetű dohány,az íze remek ,csak van egy bibije. Az illata ,nem nem is ez így helytelen ,a szaga az brutális. Nőm szerint konkrétan valami növényevő állat trágyája ,a szomszéd szerint kínai tornacipő (használat utáni) szaga van ,más szerint vasúti talpfán égetett autógumi a megfelelő érzet vele kapcsolatban.Nos ezt lakásban ,társaságban nem illik szipkolni,mert egyrészt olyan lesz a hatása mint amikor Shrekk fingik egyet a tóban,másrészt belső térben megmarad az ajer oszt ugye az nem kellemes.
Nos ez egy kimondottan téli időben ,sétálásra teremtett isten adománya ,persze csakis magányosan,viszont ahogy áthatolok az utcán lágy füstbe burkolózva ,nem tudom nem észrevenni az utcán járó- kelő szomszédok csodálkozó és megrökönyödő tekintetét amit felém vetnek:)