IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Még jó, hogy vannak bizonyítékok a kezedben, mert még a végén rád fognák ,hogy csalsz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Külön vinyóra ,és akkor nem dadog. No meg ugye 30fps el vesz de lévén az AB vel beállítottam fix 60 fps-t és azt csinálom,hogy amikor felszállok elindítom a fraps et majd kikapcsolom ,és megint. Harmadszorra 60 fps el vesz. Nem tudom miért de nem is érdekel,az a lényeg hogy jó,nem lassul be közben.
Lassan szólhatsz az 1C-nek, vagy a 777-nek, mert kevesen tettek nálad többet a játék népszerûsítéséért! <#taps>#taps>
Egy kérdés: nekem az a bajom, hogyha a tracket veszek, akkor szinte biztos, hogy kilép a progi timeout-tal. Nem tudja valaki, hogy miért lehet ez?
Ezt a herr major részletet asszem beteszem minden kisfilm mögé ez nagyon tetszik😊)
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A gép hangja változhat, ha valamilyen oknál fogva rányitsz repülés közben, és a futó elkezd nyílni. De teljesítménytöbbletet kizárt, hogy adjon.
És egy jó tanács, nem mintha nagyon akarnék rugózni a témán, de ezt az "érzésre" vizsgálgatást felesleges erõltetni. Nem egyszer bebizonyosodott, hogy az érzésre mondott tutibiztos dologból jött a nagy felhördülés, aztán teljesen más eredményt kapunk, amikor mérni kezdi az ember. Még ha valaki hivatásos berepülõpilóta, akkor sem érzésre vizsgálja a gépet, és -minden tisztelet mellett- itt egy berepülõpilótát sem ismerek, szóval inkább próbáljátok mérni.
Sakkay, azt mondod , hogy mintha változna a motorhang és teljesítmény is mikor rányomsz. Ok. Elsõ kérdés, mire nyomsz rá? A WEP-re, vagy a vésznyitóra? Második kérdés, milyen sebességrõl mire változott (szigorúan szintben repülve, konstans sebességnél), mikor nézted? Vagy csak érzésre ment ez is?
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Throtle war emergency power = vészteljesítmény, károsodás nélkül rövid ideig használható, általában megemelt feltöltõnyomásból származó többletteljesítmény
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Inspirál😊
Sajnos fogalmam sincs, mibõl lett. Talán egy pár nappal korábbi arc-/homloküreg gyulladásból...
Elõbb a nyelvem bal oldala zsibbadt el (néztem, hogy milyen kolbászt is eszek én? a chilis babomban a jolokiához szoktam, de az sem zsibbaszt ennyire...), pár napra rá az ajkaim bal oldala, most a bal járomcsontom.
Eléggé pókerarcom van...<#idiota>#idiota>
Pislogni nem, vagy alig tudok a bal szememmel, de erõltetve össze tudom csukni (röhej...)
Holnapra van beutalóm a neurológiára. Csak ismerõssel ne találkozzak... (biztos azt hiszik, dilis vagyok... motoros koromban ez dicséretnek számított, de már családapu vagyok...)
Szóval holnap kiderül. Asszonynak mondtam, ha elhagy miatta, attól még fizetõs "barátnõim" biztosan lesznek...<#idiota>#idiota>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A Sabaton miatt, vagy mert nem tudok célozni? 😊
Tegnap este ACG-n vitézkedtünk Hettivel, és Dumboval, egészen jól ment ahhoz képest, hogy jelentõs létszámfölényben voltak a veresek.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Megörökítek minden akciót ma 😊
A perifériás típusú arcidegbénulás oka a VII. agyideg valamilyen okból létrejött mûködészavara. Az arcidegbénulás leggyakoribb típusa az ismeretlen eredetû (idiopátiás), más néven Bell-féle bénulás (parézis). Ez a fajta elváltozás legtöbbször teljesen egészséges emberen, minden elõzetes fájdalom, egyéb tünet nélkül hirtelen alakul ki. A hátterében azonban meghûlést, illetve a vírusos-eredetet (herpesz szimplex) valószínûsítenek. Az arcidegbénulás gyakran idegsérüléssel járó baleset után jön létre, de kialakulhat egy idegeket megbetegítõ vírusfertõzés (mumpsz, övsömör) után is. A kullancscsípés utáni ideggyulladások (Lyme-kór) is okozhatnak arcidegbénulását. A betegség hátterében állhat ritkábban valamilyen egyéb gyulladás (pl. középfülgyulladás, fültõmirigy-gyulladás), anyagcserezavar (pl. cukorbetegség, pajzsmirigy-alulmûködés, porfíria), immun-mechanizmusú betegség (pl. szklerózis multiplex, Guillan-Barré-szindróma). Érelváltozás, daganat okozta idegkárosodás is elõfordulhat a perifériás elváltozás hátterében. A központi idegrendszeri eredetû ún. centrális típusú bénulás okai között stroke, gyulladás, daganat szintén szerepelhet.
De azért remélem valami olyan kaland után jött ami még így is megérte az árát 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A bal pofám félig lebénult, elzsibbadt.
Pislogni sem tudok a bal szememmel.
Ha szerencsém van, 2-3 hónap alatt elmúlik...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról