IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    A mai nap igen szépre sikeredett ,az idő gyönyörű,család munkába,iskolába ,remek dolgom volt -van:)
    Reggel azaz délelőtt sétáltam egy nagyot az ebemmel a közeli erdőben ,természetesen a minap felfedezett latakiás dohány kíséretébe.Hazafelé tartva éreztem,hogy megéheztem,így (bár nem vagyok a konzerv ételek híve) vételeztem egy Glóbus Sóletet (ennek viszont rajongója volnék időtlen idők óta) no meg a közeli cukrászdában egy bécsi krémest. Hazaérve nekiültem ,természetesen jófajta friss ropogós kenyérrel és igen csak belaktam. Kinézvén az ablakon még mindig hétágra sütött a nap ,gondoltam ez egy jó alkalom,hogy kiüljek és egy jó pipafüst társaságában élvezzem a napot (mint a gyík) és a gondolataimba merüljek. Tett követte eme tervet,készítettem egy enyhe Ír kávét ,meg egy tömet Stanwell Melange-t természetesen egy stanwell pipába.Gondoltam csinálok is egy képet :)
    És közben eszembe jutott egy dal .
    "Ez az élet Babocsai néni":)