IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • GálTomi
    Egy éjszakai harcászat során azt kaptuk feladatnak hogy derítsük fel és semmisítsük meg a másik szakaszt.Nekik ugyan ez volt a feladatuk annyi különbséggel hogy neki lesállásból kellett rajunk csapniuk. Kitalálták hogy nekem kel menni elől én leszek a terepkutató. Meredek hegyi gyalogút jobbra domboldal balra fene nagy mélység az alján patakkal. Hallom a neszeket ahogy pattognak az ágak. Én még úgy nem jöttem korában izgalomban legfeljebb a leányzó karjai közt! Na most megvagytok!! Jeleztem karjelzésekkel ahogy kell kis erejű ellenség 100 méterre! Lefeküdtünk az út szélére mindahányan és néztük a patakmedert ahonnan a zajok jöttek. Egy árnyék,még egy aztán még pár. Ott vannak! világító rakéta fel! Ami a csövön kifért karabélyok egy géppuska össztűz !!! _Zenget az erdő! Mikor abbahagytuk csodálkoztunk hogy nem szól a másik szakaszból senki...PK hívja őket rádión hogy gyertek elő mert vége a harcászatnak mi nyertünk.. Hát egy nagy túrót. A másik szakasz a fejünk fölött folt lesállásban a dombtetőn majd meg szakadtak a nevetéstől. Mi bementünk alájuk és egy szerencsétlen vaddisznó csordára hittük azt hogy a másik szakasz. Később megtaláltuk a patakmeder oldalán a patanyomokat is. Többet se voltam terepkutató :)