IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Viszont amire büszke vagyok!
    Körmenden a laktanya parancsnoknak csempézni kellett a konyháját.
    Isten tudja hogy de közel távol nem volt arra senki aki meg tudta volna csinálni.Valahogy kiderítették,hogy nekem ez a szakmám.
    Elég az hozzá,hogy éppen egy 4 napos kiruccanásról értünk vissza az őrsre,szutykosan ,koszosan,borotválatlanul ,fáradtan,engem azonnal beültettek úgy ahogy voltam egy UAZ ba és vittek. A kapu előtt a sofőr kirakott és visszament. Se papirjaim se semmim,ott álltam talpig álcaruhába,kb egy hetes szakállal .Megyek a kapuhoz ,mondom bemennék. Ember néz néz ,kérdi ki vagyok. Mondom ki és hogy ide hoztak fingom sincs miért de majd itt közlik. Koma elrohan,jön egy hadnagy,meglát ,aszongya ide én be nem teszem a lábam. Ok mondom de akkor mi legyen? Mennyek haza? Na nagy nehezen beengedtek hosszas huzavona után.
    Ballagok a laktanyában,és ugye Körmend kipépző laktanya volt a sok kopasz csak pislogott ahogy megláttak:)
    Nem nyújtom nagyon tovább,de felfűtötték a kazánokat (nem minden nap volt meleg víz akkor ott) ,kaptam borotvát ,zsír új rucikat:XD hívtak hozzám borbélyt ,mert mint mondták ilyen példát nem lehet mutatni az újoncoknak. Sőt este kaptam pénzt és kizavartak az éjszakába szórakozni,hogy bent se legyek:)