IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

Kezdesz ráérezni a vágásra! (Ha mondhatok ilyet...)

Mondjuk a Wellingtonok "szúrósabbak" szoktak lenni, könnyen kilyukasztják a hûtõt. A Blenheimeknek kíséret nélkül viszont tényleg annyi esélyük van, mint utolsó fagylaltnak a gyerekzsúron...
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Csináltam egy E1 es felvételt is. Zenét nem tettem alá mert így jobban hallható ahogy a PP vel játszom. Nagyon oda kell figyelni most már,hogy nehogy megöljük a mocit.
Remélem jó lesz😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Savinak különösen ajánlom😊)
Mellesleg ennyi egy ai bomber kötelék.
Nem volt humán 😞

VO101Tom
Megnéztem. Megakad, de nem másodpercekre. Reccen a kép, igaz, az többször is. Hogy mi a megoldás? Passz. Repülj online, ahol kevesebb Ai van körülötted. jobb ötletem nincs.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Leesétek csak meg

Fantasztikus képek.

Repülõs adatok.

Így vagy úgy de hamarosan több idõm lesz erre is<#papakacsint>, most szabin vagyok.Addig is minden próbálok összelõni. Meg tesztelgetni..azt mondjuk mindig szeretek.

Her Laca
Na de most te tracket nézegetsz vagy harcolsz?😊
Ez nem mozi szimulátor he!😊
Hagyd a picsába már, ez lehet ,hogy a felvételnél egy akadás volt ki tudja milyen géppel készítették,gyere az ATAG ra vitézkedni. Hülye AI-k helyett ,hülye angolokat kell lõni az a biztos😊 Atagon is van,hogy aprót akad néha ,de az nem a te géped baja,hanem a szerveré. Az AVC szerón is van néha egy egy nagyobb akadás ,de az akkor ha sokan lépnek be hirtelen,vagy a skint letölti,de nagyon ritka ,ergo nem zavaró.

Multiban gyakorlatilag még én sem vettem észre, de ha ráértek nézzetek már rá. Ott lehet leginkább elkapni, (ha valaki még nem indított volna tracket<#vigyor>)-
Clod menü játékon belül:extras\track\select\the black death...azon kívül nem kell állítani semmit. Amikor a me 110 ledobják a bombákat és elindul egy óriás rádióforgalmazás halmaz, óriás laggolás' van..máshol is néha, de ott nagyon. Most azért is nagyon feltûnõ mert igen jól fut amúgy.

Her Laca
Én sem tapasztaltam ilyet.Mondjuk single misszió kat se játszottam soha max lövészetet gyakorlok a tenger felett.

Töltsed be a fekete halál nevû tracket és amikor ledobják a bombákat
a rádiózásnál tuti megérted..<#nevetes1>

VO101Tom
Aha. Passz. Nekem ilyen gondom sosem volt, nem is értettem, hogy mire gondolsz.

www.pumaszallas.hu

Mikor valami nagyobb rádióforgalmazás kezdõdik a gyors missziókban.

VO101Tom
mi tölt be mit?

www.pumaszallas.hu

Most , hogy tök jól megy a CLOD, elkezdett idegesíteni a rádió betöltéses szaggatás..arra nincsen valami megoldás? Eleve miért is van ez?<#nemtudom>
Meg néha (tényleg nagyon ritkán)vagy 1-1.5 sec-re megáll minden. Mintha óriás lag lenne..de nem multiban.

VO101Tom
😊)
Ma kérdeztem épp Farbert, hogy mi baja ennek a hülyegyereknek, annyit mondott, hogy egy hisztis pöcs, nem érdemes foglalkozni vele. Õk is összevesztek vele egyébként.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Tom! Osprey vagy ki ki fog bukni. Nem bírt lefordulni hurkánnyal oszt még pk ra is lõttem. Meg kigyújtottam.Ember kész van.

VO101Tom
Ez is jó oldal, köszi. Alapvetõen engem minden háborús téma érdekel, a haditengerészet is.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja ja, én is gondoltam, hogy beleolvasok, aztán csak nem hagytam abba 😊

www.pumaszallas.hu

Érdekel ez is ?
Her Laca
<#eljen>

Sikerült. 3900 mhz, alap hûtõvel, alig kellett feszelni, és p95 alatt fél óra után is stabil. Amíg nem lesz jobb hûtõm ez marad. Király.<#vigyor>

Her Laca
Na itten van ez jobb asszem

Én is azt olvasom egész délután, de még nem értem a végére :-D

VO101Tom
Ez nagyon jó írás volt, köszi a linket.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ez így elég kaki😞

Her Laca
Az új Movie maker elvileg egybõl megcsinálja a tecsöved videót ,na kíváncsi leszek milyen lesz. Elkezdtem gyûjtögetni az anyagokat.Mindjárt egy kis ízelítõ.

Ezek a szavak zene a füleimnek! <#wink>
Háttéranyag a filmhez.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Megvan😊Movie maker

Her Laca
Ja és az Any videó konverterben miket kell beállítani,hogy full HD legyen majd ,meg jó is?

Her Laca
Mi a winfosos videó vágó neve?

Eben én is utálom a kompromisszumokat! Ha szimulátor(márpedig az), ne! legyen balance. Az legyen ami volt, azért szimulátor. Ennyi.
Balance majd lesz a pilóta tudása..vagy nem.

Ja-ja, vágom, csak ez a kettõ nekem akkor is ellentmondás! 😊 Az elõbbi "kifakadás" nem a te mondandódnak szólt, hanem a "keep balanced" elvnek... 😊

www.smart-bus.hu

Márpedig nem vitás, hogy az Il-2-nek 10 éven keresztül ez volt az egyik legfontosabb vezérfonala.
A belinkelt Compare-beli és a visszaemlékezésbeli repülési paraméterek szöges ellentétei egymásnak.

Szimulátorban ezt a "keep balanced" gondolkodás módot kenjék a hajukra! A "keep balanced"-re ott vannak az arcade játékok...

www.smart-bus.hu

Ha ez friss film, propagandának sem utolsó, már ami a régi dicsõséget, meg a Japán hadsereget illeti.

Örökzöld téma <#wink>
A 190-es túlfeszíti a játék kereteit. Annyival jobb volt, hogy nem kerülhet be úgy "szimulátorba". Keep balanced.

Mondjuk az érdekes, hogy a sima hangerõ emelés csinálta a táv. i. , a mélynyomóét meg nem. De mûködik az a lényeg.
Laca a jap. film gondolom csuzima..ha így folytatódik a helyzet, még a végén megint felállítanak valami nem gyenge hadsereget.
Tudtátok , hogy az egyetlen nép aki lemondotta saját alkotmányában az önvédelem jogáról a 2vh után? Na ezt ostomolja most a japán politikusok egy új' generációja.

<#alien> Nem érzékelte a távirányító a mélynyomó hangerõ gombot és le volt véve...manuálisan végsõ kétségbeesésemben rányomtam....és jó.

Mindent megpróbáltam az ugyanazon bemenetben lévõ közép hangszóró szól, a mély nem. Ha szoftveresen megcserélem õket ugyanaz a helyzet. Lehet elcseszõdött, a mély hangszóró?! Minden dugót' ellenõriztem az is ok. És újra van rakva a rendszer.
passz.

Her Laca
Ezek az arcok hihetetlenek😊 Egy zsebkendõre leteszik ha kell.

Her Laca
Na ez landolás😊

Her Laca

Her Laca
Az eszközkezelõben is megnézheted a hangoknál. Kis hangszóró ikon.
Lehet ott van elállítva valami . De nem biztos.
Szedd le a realtek driverét tedd fel újra és szerintem jó lesz az.

Persze van ez a realtek audio manag. ott faszán látszik mi mûködik meg épp mi szól, mutatja, hogy épp az ad hangot...de nem ad.

Her Laca

Her Laca
Vagy nézd meg ,hogy a hangoknál 5.1 van e megadva.

Köszi.