IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Első éjszakát végigaludtam.Csak korán felrugdaltak bennünket,mert fő az egészség ,és a testmozgást hajnal 4 kor a legjobb elkezdeni .
De a megérkezés is kalandos volt. Adin reggel felöltöztünk szépen aztán Ifára oszt irány a déli. Sopronba le,ott nagyon kedves emberek vártak ,az édesanyánk volt minden csak szép életű nem ,és mi meg valami isten tudja honnan szalasztott ványadt szarháziak. Osztán gyalog elindultunk a laktanya felé,de a zoknim (lévén kissé hiányos volt a szárán a gumírozás) lecsúszott a surciba a talpam alá,én megálltam,hogy orvosoljam,erre egy nyájas tizedes picsán billentett és nagyon kedvesen leordította a fejemet,hogy mégis mit képzelek én ,mikor említettem a problémámat ,még kedvesebben és lehetőleg úgy ,hogy az egész város hallja közölte,hogy ez őt cseppet sem érdekli ,de ha azonnal nem állok vissza a sorba megígéri,hogy a laktanyáig rugdosni fog. No megérkeztünk cirka 3 km volt de lehet 4 is,addigra a surci véresre törte a meztelen sarkam, szóval felsorakoztunk a gyakorló téren szépen felállítottak minket és kerek 4 órán keresztül kellett állnunk néha jött egy egy tiszt ,rövid üdvözlő beszédet mondva,aztán jöttek tisztesek akik ha mozdultál akkor az arcodba üvöltöttek (némi nyál is csurrant cseppent) ,szóval elég az hozzá,hogy estére úgy meg voltunk rettenve,hogy még Farki a nagy kőbányai csibész gyerek sem mert egy szót sem szólni,pedig a vonaton igen nagy volt a szája.
Ez volt az első napom. És utána voltak sokkal rosszabbak is:)