IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • GálTomi
    Egy lövészet alkalmával én voltam döntnök ha jól emlékszem a titulusra. Én csücsültem a irányzó mellett előtt. Hallgattam a rádiót mert a kopaszok azt se tudták szerencsétlenek mikor szónak hozzájuk. (én se mikor kopasz voltam)A lényeg.. Benn csücsülök a torony koszorú előtt a pótülésen. Hátulról a deszanttérből kiabálnak hogy tűz tűz harcjárműből!!!! Csapódtak a búvónyílások a desszant ajtók minden ki kinn volt pár pillanat alatt. Csak én csücsültem ott nagy magányban és némi füstben mert az én közlekedési útvonalamat elzárta a toronykoszorú alján a géppuska és gépágyú rakaszai. Kénytelen voltam előre mászni a sofőr ülését teljesen leengedni háttámla lefektet és az ő búvónyílásán nagy nehezen kimászni. Derékig kinn voltam amikor láttam hogy mindenki ott áll vagy 50 méterre a géptől én meg ott kínlódok hogy kijussak. Faszák vagytok meg is jegyeztem nekik :)