IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Az Accord mindig is AUTÓ volt :) 2004-ben jött ki az egyenes hátsó lámpás hegyes orrú. A bokámat majd lepisiltem amikor megláttam :D De aztán jött a 2007-es facelift. Eldöntöttem, hogy nekem olyan lesz. De sajnos ami elfogadható teljesítményű, abba érthetetlen módon automatát raknak. Kivétel persze a Type-S, de az meg sajnos már nem olyan mint a pörgős Type-R :(

De tudjátok mit? Emlékszik még valaki a Mazda Xedos-ra? '93-ban jött ki V6-os motorral. Ámberek! Hát én azért a fél karomat odaadtam volna! :D Még ma is gyönyörű, de aztán az is átment egy faceliften ami meg iszonyat bűn ronda lett! De annyira, hogy a japánok megérdemeltek volna még egy atomot

Végül is lett egy 6-os Mazdám. Már csöpögtem róla itt nektek szóval nem részletezem, de egy biztos. A következő is japán lesz. De sajnos biztos hogy nem Accord, mert a mostani 2013-as facelift majdnem olyan szar lett, mint annó a Xedosé De avensis sem, mert az valami dögunalom dizájn hiába jó kocsi.