IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Charles Bronson terrorbombázó 😄

különben megvan a 6300 fx. Most nézem mit lehet vele kezdeni, egyenlõre húzás nélkül.

De benyaltam srácok. Alaplapot cseréltem, és nem!!!jutott eszembe, hogy a winnek ez nem fog tetszeni, és nem!!!csináltam mentést..<#falbav>

Pfff. De szánalmas egy cikk..... Náciként......Hûha+pffff+ha-ha-ha.......
Vajon arra mikor jönnek rá, hogy XVI. Benedek pedig a Hitlerjugendben szolgált?.....
Clark Gable, Jimmy Stewart és Charles Bronson vmint Walter Matthau pedig "terror bombázó" volt!😊😊😊
Vki írja már meg ezt is nekik.😉

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ja.
Ja.

Her Laca
Ajaj ajaj ajaj. Ez nem jó.Ennyit tudok mondani.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát ez az, aminek látszik. A három szobás lakást átengedem a kis családomnak, én meg elmegyek albérletbe..egyenlõre. Ha 10 évig szar valami, az már nem nagyon fog változni.

Her Laca
Mi az ,hogy költözöl?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ja hát az enyém nagyon zsúfolt, meg sarok, meg függöny szigeteli.<#nevetes1>
De amúgy tényleg jó a hõfok, de a venti azért dolgozik is itt rendesen. Na mindegy, úgy néz ki költözöm el itthonról, ha mást nem is, de legalább azt ki tudom majd próbálni milyen ha nem sarokban van a gép.

Her Laca
Megvan. Alapon 28-30 volt a max az olyan 64 körüli. De nekem egy állat nagy házban volt.

Her Laca
Mennyit szeretnél?😊)) 64 fokért sokan hálásak lennének😊 Nem ritka a 80-990 fokos VGA sem ebben a szegmensben. És asszem max 30% vagy 40 amin pörögnek a ventik ,hangjuk nem sok van. Kb akkörül volt nálam is. 70 fokos soha nem volt.

<#vigyor>Már nemtom pontosan, de egy vagy két lépcsõvel nagyobb phenom eredeti hûtõje. Igazából húzva, + prime és nyár amikor eléri így az 55-6 fokot, ja sarokban. Szóval fasza. Nem tudom nálad Laca hány fokos volt a 580 clod alatt, de az én gépem olyan szar helyen van, hogy volt már 64 fokos is, pedig igen állat ez a hûtõ rajta. Alapból amúgy így is csak 33 fokos, ha csak úgy netezgetek..

Ezért odaadom a 2600K-t... 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Valami ilyet szerintem. Ez jónak tûnik😊

Ha van még rájuk legalább másfél év garancia, akkor alaplap ilyen 10-11 ezer, a processzor pedig 15-16 ezer körül.

A jobb hûtõ meg mit takar? 😊

www.smart-bus.hu

<#buck>

Her Laca
Ingyé😊) És akkor viszont úriember vagy😊 nem földmûves. XD

Szerintetek(már volt de most aktuális)Giga 880 Gm d2h alaplap phenom 2 x4 945 2800(3500-ra húzva) + jobb hûtõvel-mennyiért adjam, ha nem akarok paraszt lenni.<#nemtudom>

Her Laca
Ez mellékes. Csak gondoltam,hogy ilyen amatõr filmet nem láttatok sûrûn. Jók a reptéri felvételek.Érdekes ,hogy nõk is voltak a környezetükben.

Willenbrock
Amellett,hogy lenácizták,legalább a nevét írták volna le rendesen.

Her Laca
Na bakker megfejtettem!!! Mitõl volt a microszaggatás!
Ez hihetetlen. Tegnap néztem a TR-t,hogy mé csak 30 fps meg ahogy mozgattam a fejem ,le le esett 15 re is. Most ,hogy fent van az új driver ,stabil 60 fps a tr . Ennek semmi köze a Clod hoz ,ez egyértelmûen az AMD driver készítõinek a profizmusát mutatja. Bexarok. Gondolom amit én szaggatásnak véltem az ennek volt betudható.

Her Laca

Her Laca
Új WHQL driver csodát tett a cloddal. Megszûnt a microlagg,megszüntek a parton mólóként benyúló földnyelv szerû grafikai bugok. Fehér szaggatott csík maradt😊 Legalábbis nálam ezt váltotta ki a telepítése.

Nem rossz összefoglaló! De a Packard/Merlin motoros Mustangokon nem volt turbó. És szerintem porlasztósak voltak, nem befecskendezõsek.
Willenbrock
Her Laca
Tr nél ezt írták ki az 5.2 höz😊)) Eszem megáll.

"Megjegyzés: Ha problémák merülnek fel, amikor az ATI videokártyák, elõször próbálja meg frissíteni a TrackIR 5.2.2 vagy magasabb. Ha ez nem oldja meg a problémát, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal."

Her Laca
A TR 4 pro az nem 60 fps el manipulál? Nekem mintha 30 at ína ki . Most ez hogy?

Her Laca
Ratyion😊 Legyen elég ennyi😊
Apropó. Próbálgatok atagon ,erre megcsap egy spit. Folyik a víz,ideges lettem,utána eredek ,szétszereltem 3 darabba a retkest. Egy szárny és a törzs kettõbe😊 Emberem nem volt túl lelkes😊 a salut után😊

Jaja, a microakadás 99%-ban vsync gond, csak ugye, ha az ember kikapcsolja, akkor törik a kép... itt viszont nem, amit nem értek! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Persze ,hogy nem.De pont az a jó,hogy 100fps el megy amúgy ab meg fixálja és nincs röcögés😊
Ezt múltkor Savas mondta ,hogy nála nincs bekapcsolva oszt hitetlenkedtem,és kipróbáltam.

Nálam nem... a kép valóban nem törik meg, de, ha kikapcsolod az AB-ben az fps fixálást, akkor nem marad 60-n az fps, vagyis nem mûködik a vsync! 😊

Hogy a kikapcsolt vsync ellenére miért nem törik meg a kép, azt viszont nem értem! 😊))

www.smart-bus.hu

Her Laca
Díjazza vagy nem ez mûködik. 😊 Tudományosan már én nem is akarok közelíteni ehhez a kártyához mert felesleges😊

Hiszek én neked, de elvileg akkor sem mûködhet! 😄

"CCC alól semmire sem lehet vertikális szinkront rakni, mert a WDDM felület ezt nem engedi meg, mivel a DirectX API részévé vált a vsync, így a fejlesztõ rendelkezik a teljes kontrollal. Ez persze megkerülhetõ, de nem díjazza a Microsoft a nem szabványos megoldásokat a WHQL aláírásnál."

www.smart-bus.hu

Her Laca
pseudó ! Vagy valami ilyesmi😊

Her Laca
Mondom,hogy mûködik. Ezt a faxomtudja mit Atinak megfelelõt kell állítani a játékban és mûködik. És az élsimítás is.Ne idegeljé mán ,ennyit csak konyítok ehhez a foshoz😊
Játékban nincs Vsync bekapcsolva és nem törik a kép.

Driverbõl nem tudod erõltetni a vsync-t, nézz csak rá, hogy mûködik-e...

www.smart-bus.hu

Her Laca
A játékban kikapcsoltam a vsyncet a driverban erõltetem plusz ugye stabilizáltam 60 ra így mindig 60 . Valami a játék vsync és a radeon párosítással nem klappol ,de így jónak tûnik.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mûkszik. Na késõbb megtekintem ATAGON milyen lesz.

Tömören

Ha esetleg elakadsz akkor szólj, ahogy idõm engedi próbálok segíteni. Az a lényeg, hogy elõször próbáld ki mondjuk 30-ra limitálva, hogy lásd mûködik-e.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Azt hol állítod?

Pont ezt teszteltem, csak MSI AB-vel! 😊) Mûködik... ha a vsync mellé belövöm a fix 60 FPS-t, akkor megszûnik az akadás. Sok játéknál beválik ez... tipikus vsync gond sajnos. :S

www.smart-bus.hu

A micro stutter ellen!

Nálam ez beválik szerintem,úgy veszem észre már "csak" a rádiózásnál akad meg!😮)
Her Laca
Mert mindig csak az okoskodás,osztán csak Laca bátyátoknak lesz igaza megint😊 Pont mint neki😊

😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mert ratyi😊

Mert több hõt termel, így magasabb fordulaton jár a venti alapból is... Ugyanaz a hûtõ van mindkettõn, csak ugye a BIOS-ban más a venti vezérlés. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Refet ne ! Hangos. Mármint a többihez képest. Bár neked radeon után végül is mind1😊 Azok porszívók. Itt van ugye két DCII es kari egy 680 meg a radeon. A ratyi hangosabb!! Ne kérdezd miért de hallható a különbség.