IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kurfürst #69977 Jaja, lassan 20 éves benzines Accordom van, pöccre indul. A beálló szar kivitelezése és persze a saját hülyeségem miatt sikerült leszakítani a teljes kipufogórendszert, de alig drágábban mint aminnyiért a x5 bömösnek izzót kompletten ki lett cserélve Egyébként a középső dob még eredeti gyári volt benne. Tavasszal rendberaktam egy kicsit a kocsit, hátul rohadt, elöl kétoldalt megtörtem, most teljesen rendben van, és úgy nézem hogy 5, de akár 10 év még simán van benne. Elnyűhetetlen, megbízható, a futóműve pedig egyenesen zseniális (elől kettős kereszt lengőkaros, hátul mulitlink, nem ám McPherson..). A klímában amióta beépítették nem kellett gázt cserélni..
Hogy belül puritán a bömikhez stb. képest, háát nem tudom, ez részben ízlés kérdése, nekem pl. ezek a német indusztriális design belsők nem jönnek be alapwagenekbe, a többmilliós extrákkal már más kérdés lehet.
Ellenben az tény, hogy a a németek most kezdenek kb. annyit adni az alapkocsiba, mint 20 éve az enyémbe (ami legalapabb verzió, de szervós, ABS-es, klímás, bársony ülésekkel, elektromos ablakkal és napfénytetővel - jobb változatba már akkor is volt légzsák, bőrbelső, fűthető ülés..) japánok.
Speciel nem is akarok mást venni mostantól, csak Hondát de legalábbis japánt. 3 volt eddig a családban, egyikkel sem volt soha semmi nagy gebasz, az első 10-12 évben biztos nem. A mostaniak designja nem tetszik már annyira, kicsit uncsi lett, ahogy az sem tetszik hogy McPherson lesz a 2014-es Accordban. Az új Mazda 3 viszont telitalálat.