IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mûkszik. Na késõbb megtekintem ATAGON milyen lesz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tömören

Ha esetleg elakadsz akkor szólj, ahogy idõm engedi próbálok segíteni. Az a lényeg, hogy elõször próbáld ki mondjuk 30-ra limitálva, hogy lásd mûködik-e.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Azt hol állítod?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Pont ezt teszteltem, csak MSI AB-vel! 😊) Mûködik... ha a vsync mellé belövöm a fix 60 FPS-t, akkor megszûnik az akadás. Sok játéknál beválik ez... tipikus vsync gond sajnos. :S

www.smart-bus.hu

A micro stutter ellen!

Nálam ez beválik szerintem,úgy veszem észre már "csak" a rádiózásnál akad meg!😮)
Her Laca
Mert mindig csak az okoskodás,osztán csak Laca bátyátoknak lesz igaza megint😊 Pont mint neki😊

😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mert ratyi😊

Mert több hõt termel, így magasabb fordulaton jár a venti alapból is... Ugyanaz a hûtõ van mindkettõn, csak ugye a BIOS-ban más a venti vezérlés. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Refet ne ! Hangos. Mármint a többihez képest. Bár neked radeon után végül is mind1😊 Azok porszívók. Itt van ugye két DCII es kari egy 680 meg a radeon. A ratyi hangosabb!! Ne kérdezd miért de hallható a különbség.

Neeeeem... referencia kártya volt, de nem is ez a gond. Valami német shop-ba szólt a garancia, ilyet meg nem játszok! 😊 A márkája nem igazán érdekel, a lényeg a garancia... úgyis csak a GTX780-ig lenne meg! 😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
DC II?

Pedig élbõl ketten is lecsaptak, csak nem feleltek meg az elvárásnak... fos asus nem kell! 😄DD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nincs az az elmebeteg😊) Vagyis én biztos nem adnám oda érte😊

Ha találok valakit aki olyan flúgos mint én, akkor kipróbálom! 😄 Mondtam már régebben is, hogy csak azért nem vettem GTX680-t, mert jóval drágább volt a 7970-nél... viszont egy szõr menti csere esetén tennék egy próbát, hogy rámutathassak minden gyengéjére, hibájára! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Hangember vagy! Szar az a GTX majd meglásd ,sokkal jobb a ratyion😊))
Nem kell neked NV,mert a végén nem tudsz majd hõbörögni ,hogy ez szar meg az szar😊)

Her Laca
Csak nem cserélsz GTX re?????

Köszi! 😊

www.smart-bus.hu

Mindenki váltana a Titan-ra😊)Sok sikert.
😄DD Csak egy próba... ha szõrén megy a csere, akkor teszek egy próbát... 😊 Az a komoly, hogy meg is rohamoztak... 😄

www.smart-bus.hu

Mi történt bajtársam?Ha ezt Laca megtudja,nem lesz megállásod elõtte.(PH)<#hehe>
Nekem is szaggat a moddal, de csak az épületek felett... mod nélkül viszont nincs ilyen.

Az MS nem engedi már, hogy a VGA gyártók driverbõl felülbírálják a beállításokat, így teljesen a programozókon múlik, hogy milyen VSYNC van a játékban. Itt meg valami nem stimmel, mert vsync ellenére is mér ilyen 65-67 fps-t, amit ugye nem szabadna neki... No meg ezt a Pseudo, és Full beállítás közti különbséget sem igazán értem...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nekem mûködtek a dolgok , aztán volt ,hogy nem ,de megint .
Csináltam olyat is,hogy a játékban kivettem a pipát a szinkronizálástól,majd driverban engedélyeztem ,ja a játékban azt az ati féle szarságot kellett beállítani,és nem esett szét a kép ,viszont 100+ fps volt mindenhol. Ellenben szaggatott😊
X akta ez a ratyion 😊

Lacám! Én ránéztem ezekre amit írtál, de a morfológiai szûrés kivételével egyik sem mûködik! :S 16X anizotróp szûrésbõl semmit nem látok, ugyanolyan mint elõtte. Az SSAA-ból (supersampling) dettó... ez gyakorlatilag a legjobb élsimítási mód, ha mûködne akkor egy recének nem lenne szabad lennie, az fps-t meg zabálnia kéne...

A mintázat szûrésnél sem vettem észre különbséget. :S Ezzel a moddal mintha önmagában is halványabb lenne a fehér csík.

www.smart-bus.hu

Hmmm... no majd ránézek! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Dehogy is. Még mindig küzdök evvel a kártyával.Kb rájöttem a microlaggot hogyan szüntessem meg. A 16 x os anizó mellett a mintázat szûrés minõségét teljesítményre kellett tenni. De én mit kurkásztam ,mire erre rátaláltam.
A csíkokat tompítottam a vonal élsimításnál a szûrõ edge detect ,a módszer supersampling ,így haloványabb.

Willenbrock
Ezeket én is olvastam,ami meglepõ volt,hogy a FW-190D-rõl nem sok jót írnak benne,más könyvek pedig a legjobb német benzinmotorosnak tartják általában.

Akkor jó... már azt hittem feszült vagy! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
A fehér csík ,hogy rohadna meg a ratyionon van,míg a Lod problem mindenhol.
A baj az ,hogy az utóbbit ki fogják javítani,míg a csík valszeg ott marad.
Amúgy semmi 😊

Téged a fehér csíkok zavarnak, engem meg a LOD, így nem, nem mindegy! 😊 Egyébként csalánra hugyoztál, vagy mi bajod? 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na most nem mindegy 6-8 ezren,hogy az a retek város ,hogy és mikor jelenik meg teljes egészében? Nem építészeti szimulátor ez. Persze jobb lenne ha tökéletes lenne ,de ez legyen a legkisebb gondunk és én nyugodtan alszom asszem.

Erre gondolok! 😊

Játszom én, csak nem online... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mi bajod a Lod al?
Amúgy csinálják asszem,de még nincs semmi kiadva.
Úgysem játszol vele😊)))<#eplus2> Nem ráérnek <#alien>

Urak!

A Team Fusion féle modhoz a LOD javítás már elérhetõ, vagy az még csak a jövõ zenéje?

www.smart-bus.hu

Sikerült megszerezni az I. részt is.

Willenbrock
Már látom,a spit vs 109 hsfx szerveren lesz érdemesebb repülni,mert a classikon 1 pilóta van jelenleg.

Változó. A legtöbb helyen 4.11-et, vagy HSFX6-ot kérnek.

Si vis pacem, para bellum.

Willenbrock
Ha hyperlobbin akarok il-2 vel repülni,milyen patch ajánlott most az ottani szerverekhez? Ultrapatch 4.11.1 vagy Dark Blue World?

Willenbrock
Az A2A accusim gépekben komplett motorindítás és kezelés van,még az oxigénrendszer is le van modellezve,ha nem használod nagy magasságban elájul a pilóta stb.

Igen én is így tudtam, meg most is utána néztem, de ez nem sokat változott. A mûszerek mûködését, és a grafikát még mindig 1000 könnyebb megcsinálni, mint egy clod-ot, vagy Rofot..de szép az biztos. Csak nekem az nagyon kevés.
Amúgy aláírom a polgáriaknak szinte tökéletes..amíg nem akarnak perverzkedni.<#vigyor>

VO101Tom
Hát ezt igazat megvallva talán Nesu tudná részletezni, de az én emlékeimben a Flight Simulator törésmodellje kimerült abban, hogy megállt a kép és kiírta, hogy crashed. Ha a winglet beleért egy épületbe akkor is, ha leborításnál széthajtottad, akkor is. A repmodell is elég csapnivaló (747-essel le tudsz szállni egy picsányi füves reptérre is akár), az átesések, kis sebességû, nagy állásszögû repülések sem élethûek, amiben viszont nagyon jó az a grafika és az avionika, fedélzeti rendszerek. Rádiónavigáció gyakorlására, reptéri forgalom, légiirányítás szimulálása, különbözõ polgári repülési eljárások gyakorlása. Vannak külön vásárolható bazinagy kiegek, amiben egy-egy gépet kb az utolsó csavarig lemodelleznek, azok is nagyon jó kiegészítõk. Meg persze az online közösség, akik a polgári légi közlekedést szimulálják a légi irányítástól kezdve az állandó járatokat vállaló kereskedelmi pilótákig. Ezzel együtt engem sosem kötött le igazán (Ez a REX HD elgondolkodtató azért 😊 ), ez az utolsó FS Flight pl meg sincs (pedig ingyenes az alap program).

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
A sérülésmodell nem olyan részletes mert nem harci szimulátor,de a rendszerek jól le vannak modellezve.Az A2A gépek jól meg vannak csinálva pl:

Ez tényleg gyönyörû!<#wow1>
Bár gondolom, itt nem lyukad ki a kerék, vagy nem darálod le a másik gép farát a motorral.

VO101Tom
Meg is venném azonnal 😊

Ezek is qrvajók:

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Megcsinálhatná a mikrofos a Combat Flight Simulator 4-et ilyen minõségben 😄

VO101Tom
Hát, a clod szép szép, de múltkor láttam ezt az FSX kiegészítõt, a REX HD-t (real environment extreme HD), és hát lehidaltam tõle... Sajnos ettõl még a clod is nagyon messze van 😞

www.pumaszallas.hu

<#eplus2>Nem lehetett kihagyni.
Szabin vagyok, mind a kettõvel játszom.
Egyszer ezért fáj a szívem, egyszer azért...A ROF azért kezd kiöregedni(kinézetre)..de ha csak a fele fizikai törésmodell benne lesz valamikor a clod-ban(vagy a bos-ban), már elégedett leszek.
Tény a Clod szebb, bár egy két dolog a Rofban is gyönyörû. Ami nagyon nem tetszik a Rofban az a frontvonal-fõleg az árokrendszer-és a fák...de legalább vannak fizikailag!<#vigyor> Ha a kettõt összerakom, ott a világ legjobb repszime!

Her Laca
Én már megszoktam ,engem nem zavar. Jelzem a Rofban nem érdekel mi van😊))<#eplus2>

Fasza. Amúgy múltkor egy reptér mellett figyeltem a gépeket(mármint a valóságban), nagyon tiszta idõben és ez az effekt' tényleg létezik, de csak akkor amikor a gép szögben fordul, viszonylag messze van és máshogy esik rá a fény, akkor tényleg szinte eltûnt... szembe jövetelkor viszont rengeteg mindennek kéne összejátszani , hogy megtörténjen. Szóval csinálhatnának vele valamit...<#alien>jelezném a ROF-ban nincsen ilyen.