IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha esetleg elakadsz akkor szólj, ahogy idõm engedi próbálok segíteni. Az a lényeg, hogy elõször próbáld ki mondjuk 30-ra limitálva, hogy lásd mûködik-e.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Nálam ez beválik szerintem,úgy veszem észre már "csak" a rádiózásnál akad meg!😮)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem kell neked NV,mert a végén nem tudsz majd hõbörögni ,hogy ez szar meg az szar😊)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az MS nem engedi már, hogy a VGA gyártók driverbõl felülbírálják a beállításokat, így teljesen a programozókon múlik, hogy milyen VSYNC van a játékban. Itt meg valami nem stimmel, mert vsync ellenére is mér ilyen 65-67 fps-t, amit ugye nem szabadna neki... No meg ezt a Pseudo, és Full beállítás közti különbséget sem igazán értem...
www.smart-bus.hu
Csináltam olyat is,hogy a játékban kivettem a pipát a szinkronizálástól,majd driverban engedélyeztem ,ja a játékban azt az ati féle szarságot kellett beállítani,és nem esett szét a kép ,viszont 100+ fps volt mindenhol. Ellenben szaggatott😊
X akta ez a ratyion 😊
A mintázat szûrésnél sem vettem észre különbséget. :S Ezzel a moddal mintha önmagában is halványabb lenne a fehér csík.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A csíkokat tompítottam a vonal élsimításnál a szûrõ edge detect ,a módszer supersampling ,így haloványabb.
www.smart-bus.hu
A baj az ,hogy az utóbbit ki fogják javítani,míg a csík valszeg ott marad.
Amúgy semmi 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy csinálják asszem,de még nincs semmi kiadva.
Úgysem játszol vele😊)))<#eplus2>#eplus2> Nem ráérnek <#alien>#alien>
A Team Fusion féle modhoz a LOD javítás már elérhetõ, vagy az még csak a jövõ zenéje?
www.smart-bus.hu
Si vis pacem, para bellum.
Amúgy aláírom a polgáriaknak szinte tökéletes..amíg nem akarnak perverzkedni.<#vigyor>#vigyor>
www.pumaszallas.hu
Bár gondolom, itt nem lyukad ki a kerék, vagy nem darálod le a másik gép farát a motorral.

www.pumaszallas.hu
Szabin vagyok, mind a kettõvel játszom.
Egyszer ezért fáj a szívem, egyszer azért...A ROF azért kezd kiöregedni(kinézetre)..de ha csak a fele fizikai törésmodell benne lesz valamikor a clod-ban(vagy a bos-ban), már elégedett leszek.
Tény a Clod szebb, bár egy két dolog a Rofban is gyönyörû. Ami nagyon nem tetszik a Rofban az a frontvonal-fõleg az árokrendszer-és a fák...de legalább vannak fizikailag!<#vigyor>#vigyor> Ha a kettõt összerakom, ott a világ legjobb repszime!