IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Savikám!

Lévén tegnap este a telefonomon ránéztem a fórumra és láttam az eszmecserét,de a rendkívül sok és szerteágazó gyümölcspárlat hatása megakadályozott,hogy kifejtsem a véleményem,így most leírnám.
    Nem baj,hogy TE is leírtad mit gondolsz.Miért lenne baj?
    DE!
    Mint már mondtam,ez a fórum egy "baráti "társaság benyomását kelti ,legalábbis számomra.
    És Leon kifejtette ,szerintem érthetően mit és miért tett,amivel én teljes mértékben egyet is értek.
    Én nem akarom Nesut pellengérre állítani,sem baxogatni,repültünk már vele eleget,beszélgettünk,semmi bajom nincs, azaz nem volt vele soha sem.
    Na jó van neki egy világnézete,ami olyan amilyen ,de eddig ezt nagy vonalakban megtartotta magának,vagy olyan helyeken hangoztatta ahol ez nem zavart senkit ,vagy ha zavart az hál istennek nem én mi voltunk,ergo nem érdekel.
    De amit megengedett Leonnal szemben az számomra tűrhetetlen (jelezném bárki mást talált volna meg így ugyanezt írnám) ,és igenis jól tette Leon,hogy nyilvánosságra hozta.Ha másért nem is akkor azért mert talán ezek a hozzászólások rádöbbentik Nesu kollegát,hogy hibázott ,és talán ami késik nem múlik alapon elnézést kér vagy már kért is .
    Ez itt ,de nem csak itt ,tűrhetetlen viselkedés,ebben remélem egyet értünk.Nem tévedek nagyot ha azt állítom,hogy ha egy ilyen szöveget nekem elnyomna valaki ,akkor ott nagyon súlyos inzultáció kerekedne hamarjában.
    Persze a net elbír sok mindent no de akkor is van egy határ.És ez most itt át lett lépve,amiről jó ,hogy ismeretet szereztünk véleményem szerint.
    Én (a magam nevében beszélek) addig Nesuval egy szót nem váltok többet amíg az a bizonyos bocsánat kérés el nem hangzik!
    Mert lehet rossz napja valakinek,mi több hibázhat is (én is szoktam) ,de egy igazi férfi arról ismerszik meg a szememben(többek közt),hogy belátja a hibáit és korrigálja azt .
    Én a témával többet nem foglalkozom,de az érintett remélem elolvassa és a józan ész és a jó érzés szerint cselekszik.
    UFF.