IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Hát baszki írtam egy fél oldalast összegzést a témában..közben frissített a win, és elfelejtettem átállítani az automata kilépést. Csak 2 sec-el késtem a mehet gomb és a kilépés között. Majdnem szétvertem a monitorom. A lényege az volt, hogy nincsenek az alap adatokon kívül más adatok ww1 témában, ami van az meg szubjekív pilóta emlékek. A ww2 meg még a csavarok' mérete is meg van adva sok esetben
    A másik meg az, hogy kidobtak e 4 alapgépet 17 végéről, majd amikor jött a többi korai, sok esetben már nem volt hová lejjebb vinni a modelleket így maradt egy alap torzulás a repmodellek arányában. Aztán még azt is írtam-csak bővebben-,hogy mégis milyen jó volt az alapmodell, mert amikor bónuszokat lehetett venni,(csak olyat amivel tényleg repültek legalább párszor) minél inkább ritka volt az életben, annál jobban alkalmatlan volt a repülésnél a játékban is.