IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hát azért játszunk nem?:) Persze ,hogy élvezzük mindannyian a játékot.
De az tény ,hogy nagyon sokat kell vele foglalkozni ha sikeres akar lenni az ember. Én speciel szeretek nálam sokkal jobbak ellen repülni ,mert azokból a repülésekből lehet a legtöbbet tanulni.És mint tudjuk a tanulás nem szégyen.:)
Az is igaz ,hogy nagyon elveheti az ember kedvét ha csak mint céltábla szerepel.
Amikor elkezdtem only repülni ,akkor az eggyik szerveren volt két három lengyel srác,akik állandóan lelőttek. Trackeket vettem fel ,elemeztem,és bár elég sok időmbe került de ma már én lövöm le őket. A másik tanulság az volt amikor már úgy éreztem ,hogy én vagyok a levegő ura:D , nagy mellénnyel bementem dogolni a Pumások közé. Géppárban repültek és kb annyi eséjem volt mint egy kóbór mislicának a monitoromon egy kellemes nyári estén. Na akkor tudatosult bennem,hogy mindig tovább kell fejlődni. Szerintem ha van egy jól összeszokott csapat ,még ha egyénileg nem is a legjobbak, akkor is hatékonyabbak mint egy ugynevezett ACE pilóta.Meg hát a közös repüléseknek van egy vissza nem adható hangulata. Szerintem.