91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • imp99
    ÍGY VAN most olvastam az életrajzát nagyon állat :) szegény elég szerencsétlen halála volt ahhoz képest amit teljesített nem ezt érdemelte volna de hát az ember nem választhatja meg a halálát. :(
  • Bucser
    Vizont a "before being killed" az accident nélkül azt jelenti, hogy mielőtt megölték volna. Ha egy laikus olvasa a szöveget aki ne ismeri a történetet kapásból az jön le, hogy megölték és nem pedig balesetet szenvedett. Bár a végeredmény szempontjából lényegtelen.
  • neuro
    a "killed" az angolban jelenthet balesetet is
  • TBalazs
    Kigyulladt a motor és amikor Marseille kiugrott, nekicsapódott a függőleges vezérsíknak.
  • Bucser
    Annyit tennék hozzá, hogy marseille-t nem megölték hanem meghalt egy katasztrófában. felrobbant a vadonatúj messer motorja:(
  • Dns5000
    Figure 5-3 shows a classic "Lufbery". In this fight neither aircraft can leave, both windows are closed. The first one to try and leave will get shot.
    na ezt talatam, nem tudom ezt pont az e, kep
    itt
  • Dns5000
    It was during this time that the "Lufbery circle" maneuver became named for him although most aviation scholars agree that Lufbery did not actually invent it, just popularized it among Allied flyers.

P-40 squadrons suffered heavy casualties while bearing the brunt of the Luftwaffe and the Regia Aeronautica onslaught in North Africa in 1941 and 1942. But because most of the air combat took place well within the critical performance envelope of the P-40 (below 16,000 feet), in the hands of competent pilots the P-40 proved effective against the Luftwaffe and Regia Aeronautica [3] see also [5]. Some Commonwealth units, notably some of the South African squadrons, allegedly utilized poor tactics (the defensive Lufbery circle) and suffered particularly high attrition as a result. A few German aces made good use of the superior climb rate of the Bf 109 and specialized in destroying allied fighter aircraft in slashing vertical attacks. Most notable was fighter ace Hans-Joachim Marseille who may have destroyed as many as 70 P-40 fighters in his career before being killed. [6] (Recent research has suggested that German pilots over-reported kills,[7] due in part to the German practice at the time of rewarding aces according to the number claimed.)
  • Bucser
    Arra a körre gondolsz amit a Hurricane pilóták alkottak rendszeresen védekezésül a németek ellen Az Észak afriaki fronton és egyetlen élő pilóta volt aki meg tudta szakítani Hans Joachim Marseille? Erre gondolsz?
  • imp99
    Itt van egy rakás repölős-őrült és senki nem tudja mi az Lufbery-kör??
  • neuro
    shop.ubi.com - 5 angol font
  • Sidewinder
    Honnan lehet AEP-t rendelni és hogy kell érte fizetni? A boltban kapható(pl.CD-Galaxis) Pacific Fighterset lehet az FB+AEP-re telepíteni?
  • imp99
    Milyen az a Lufbery- kör vkinek képe vagy vmi pontos leírása van róla hálás lennék ha vki paintbe felvázolná hogy néz ki :)
  • Grrrrrrr
  • Seaweed
    Rohanok....eldobtam mindent..hovairjak?!
  • Grrrrrrr
    A gamestar fórumban emlegetnek egy most alakult, JG300 "Klán-t" (Fúj a belem jönn ki ilyen elnevezéstől egy repülő szimulátornál. Amúgy is rühellem ezt a szót.) Honlapjuk még nincs, de lehet jelentkezni vadász, vadászbombázó, és bombázó posztokra.
  • robe80
    A bankkártyára nem irok semmit sem,azt hiszem nyilvánvaló...
    Viszont a játék meglett közben,nem kevés stressz után.És müködik
    Leshetem a 6 órámat

Az online kupáról csak annyit,hogy aki nagyon tud repülni és akar is,az már úgyis századtag.Elnézést a kivételektöl.
    Esetleg a századon kivüliek indithatnának egy új századot:D
  • Seaweed
    igyjartak
  • Grrrrrrr
    Ha nem jelentkeznek századokon kívüliek, akkor az is marad, és elsorvad. A vírtuális századokban lévők szerintem csak kis szeletei lehetnek a magyar IL-2-zőknek.

Tavaly annyi jelentkező volt, hogy ez miatt merevítették be a szabályokat IL-2 kategóriában, kizárva a századokon kívüli 18 év alattiakat. Kicsit túllőttek a célon, mert most meg sírnak, hogy nincs elég jelentkező.
  • neuro
    nagyon belterjes már ez az egész
  • Grrrrrrr
    Hátmég így, hogy 18 év alatti csak századtagként jelentkezhet, pláne. Pistu az idén nem idulhatna, tavaly meg megnyerte a selejtezőt. Az első két évben volt olyan, különdíj, hogy lefiatalabb versenyző. Tavaly már nem. Hudák Bence nem indult?
  • Seaweed
    "A nagy szamok torvenye alapjan" elobbb-utobb varhato volt hogy a "kutyat" se fogja erdekelni az egesz.
  • Grrrrrrr
    De legalább volt rá próbálkozás. Az idén még az sem, ahogyan hallom.
  • arty
    nem kell dombornyomott kártya, csak át kell menni normális bankhoz :) (ugye nem OTP-s vagy? mert akkor ne válaszolj, csak felhuzom magam :D )
  • Bucser
    tavaly sem az volt:)
  • Grrrrrrr
    S!

Még 20.-ig lehet jelentkezni a JetFly bajnokságra, ami a jövő hétvégén lesz a BNV-n. Jó lenne, ha jelentkeznének olyanok, akik nem vírtuális századtagok, hogy ne a századok közötti háziverseny legyen.

A bajnokság honlapja: JetFly bajnokság
  • neuro
    hát igen a magyar elektronok semmire sem jók... :(
  • robe80
    visa elektron volt.Tudom,hogy ez nem dombornyomott(igy elvileg neten nem használható),de a választható kártyatipusok között ez is ott volt.Ott buktam el,hogy nekem nincs biztonsági kódom ami a kártya hátoldalán kéne,hogy legyen.Pedig már hányszor át akartam térni a dombornyomott kártyára...
  • Trucker39
    ATM ? :)
  • neuro
    milyen kártyával próbáltad?
  • robe80
    Megpróbáltam letölteni a játékot,de a bankkártyámat nem fogadja el a rendszer.Gondolhattam volna..
  • Trucker39
    Ami 4.05m-re végződik, azzal nagyvalószínűséggel fogsz tudni játszani a neten. Feltéve, ha előtte mindent felraktál. Lásdd: F.A.Q.
  • robe80
    Sziasztok!
    Valaki próbálta letölteni az Ultimate Editiont?Elég jó vételnek tünik,csak nem tudom ezzel is lehetne-e játszani a neten.Ez alapból 4.05-ás mert benne van a Pe-2 is.A kétkedésem onnan van,hogy lehet kapni egy olcsó Il-2 gyűjteményt a boltokban,viszont ez nem jó a netre.
    Bye
  • Trucker39
    Örülök, hogy működik.
  • neuro
  • Falconer
    Ok, már megan, köszi. Az volt a gond, hogy akárhányszor a magassági kormányt akartam beállítani, és megmotdítottam a joyt, mindig a z tengely menti forgást rakta be a *ci. De már megy.
    Csak most meg még azzal kell szaroznom, hogy jo bekalibráljam a pedált, mert az egyik irányba kimegy teljesen, a másik irányba meg kb egyharmadig.
  • Falconer
    Arra gondoltam, hogy x tengely, z, y, stb.
  • Trucker39
    Nem igazán értem, mire is gondolsz.
    A beállítás sok mindentől függhet.
    Milyen joyokat akarsz beállítani.
    Meg neked mire van szükséged.
    Inkább leírom, hogy nálam mik vannak beállítva a Hotas irányításban:
    Hajtóerő-> Ugye ez a gázkar
    Fékszárnyak -> Másnéven asszem Flaps. ezt is beállítottam potira, mert igy folyamatosan állitható
    Csűrőlap-> Ez ugye a boton a bal-jobb mozgás irány
    Magassági kormyány -y ez meg a fel-le irány a boton
    Oldalkormány -> rudder ezt tettem a pedálra
    Fékek -> Brakes ezt is kitettem egy potire, mert igy finomabban szabályozható a fékhatás
    Propeller állásszög -> prop pitch Ez is potin van. Vannak olyan gépek, amit manuálisan kell ezt a funkciót vezérelni.
    Csűrőlap trim -> no ezt nem használom
    Magassági trim -> ez is potin van, mert repülés közben sürűn kell változtatni
    Oldalkormány trim -> no ezt sem használom.

Nem tudom segítettem-e ezzel.
    Sorry hogy nem angol, de most éppen magyarra van állitva az IL-2 és nem volt időm át állítani.
    Proffesszionális kollégák: Gondolom úgy is kijavítatok, ha valamit elírtam.

• Falconer
    És leírnád pontosan, hogy melyikre milyen tengelyt kell rakni?
    Van egy Logitech wingmanforce 3D joyom, és olyan qrva érzékeny, hogy alig birom beállitani, és nemtudom, hogyha csak szimplán egy kicsit elörenyomom, akkor az elörét érzékeli, vagypedig van benne egy kicsi csavarodás is, és azt. Szoval elég szar az a lényeg.
  • Trucker39
    Nem olyan vészes. Az orosz technika több féle joy-t is kezel egyszerre.
    Van egy beállítások menüpont a game főmenüjében.
    A lista legvégén találsz valami hotas controll részt.
    No itt egyesével beállítassz magadnak mindent.
    Nálam is igy van, volt beállítva.
    A pedál gameporton van, a többi usb-n.
  • Falconer
    Eltudnátok nekem mondani, hogy hogyan kell a kormány-pedál pedál részét beállitani oldalkormánynak a joystick mellé? Szereztem ingyen egy game portosat, gondoltam IL2höz jo lesz.
    Meg még az a gixer, hogy most az Il a kormányt választotta ki kontrollernek, és nem tudom, hogy hogyan hozzam vissza a joyt.