IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Félreértesz.
    Nekem azzal nincs bajom,hogy gyors,vagy gyorsabb,jobban fordul,stb.
    Avval van a bajom,hogy tökéletes találatok esetén( gyönyörűen látszanak a robbanások) az égegyadta világon semmi bajuk nem történik.
    Ok mondjuk egynél előfordul,hogy nem kritikus helyen találom el,jó mondjuk egymás után kettőnél is.
    De ,hogy 5 ből 5 spit és hurri lazán faszán tovasuhan azt nem veszi már be a gyomrom.
    Na most vagy ennyire legyengítették a BF fegyvereit( ezért mondom,hogy a lelkes amatőrökkel mindig vigyázni kell) vagy már boldog ,boldogtalan bele tud nyúlni a programba.
    És nem csak én tapasztalom ám. Savi,Pogi,meg a többiek is ugyanezt mondják.
    Bassza meg a jóisten ,ha telibe verek 20 assal egy spitet akkor az sérüljön már!
    Bezzeg ha a BF et 1 azaz EGY! ,pontosabban EGYYYYYYYYYYYYYYYYYY koppanás éri,akkor a motornak annyi. Máris lehet ugrani.Mennyenek az anyjukba:)
    Olyan ideges lettem tegnap,hogy felszállás közben belerongyoltam egy domboldalba:) Abba is hagytam az egészet .:)