IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Repülés közben.

És akkor fent kiírja a minimumot , a maxot, és az átlagot.

A panelba beírod , hogy fps START SHOW- nagyon fontos a kisbetû nagybetû!

Her Laca
Ez hol van? Én sose indítottam ilyesmiket el.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A programon belüli fps mérõt használd kérlek! <#vigyor2>

Nézd meg légyszi' 5 perc, tényleg érdekel a pontos szám.

Her Laca
Nem kell oda semmi fps mérõ. Gtx 680 el sose megy 50 alá,580 al bement 30 ra kb a minimum, evvel a radeonnal meg hektikus sajna.Ha egy normális 4 giga környéki procit aláteszel,akkor 30-60 fps ed lesz a nagy átlag az 50 körüli,de magasan 60.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Laca és Solt! Ha ráértek megtennétek nekem , hogy a clod black death track-ét elindítjátok(fps mérõvel') és megnéznétek mi a legalacsonyabb szám?( a robbanásnál a reptéren, meg amikor a me110 rárepül a sérült hurira) Szétteszteltem az agyam, és még (jó) proci nélkül is jól fut, viszont tudom , hogy itt a kettõtök gépe a none plus ultra. Köszi.
Ja és csak õszintén.<#alien>

Az új fiókhoz nem tudom hozzárendelni a termékkulcsom. Remélem hogy kicserélnék a fiókom email címét az újra. Így már tudnék emlékeztetõt kérni és talán tudnám újra feltelepíteni az új számítógépemre a programot.
és ha csinálnál egy új fiókot? nem egyszerûbb? amúgy szerintem nem reménytelen.

Itt az eredeti DVD. Abban bízom hogy ha megadom a termékkulcsot és a steames fiókom hozzá tartozó de azóta megszûnt email címét talán komolyan veszik a problémám. Vagy ez naivitás?
se a usernév se a jelszó nincs meg és az emailcím sem stimmel? akkor mire számitasz, ezt hogy lehet megoldani?

engem ez a fantom kikötõ jobban zavar

Passz.<#nemtudom>

Her Laca
Neked is ratyion van?:) És csíkos?:) O bakker.

Sziasztok!

Szerettem volna újra birkózni egy kicsit ezzel a Clodal de bizony a steames felhasználó nevemre nem emlékszem a kapcsolat tartó e-mail címem meg már nem mûködik így emlékeztetõt sem tudtam kérni. Pontosabban kérni tudtam de megnézni nem tudom. Eléggé patthelyzet. Regisztráltam a steampoweredre és megpróbáltam segítséget kérni. Ugyan cseréljék már ki a fiókhoz tartozó már nem mûködõ e-mail címet arra amit megadtam és használok is. Hogy lesz-e értelme azt nem tudom szerintetek?
De lehet, hogy csak a Messerbõl nézve ilyen :-))

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

A képen nem az a csík van, ami minket zavar, azaz a távoli fehér, mintha a térkép megszakadna. Ez, amit linkelt, olyan mintha kikötõ lenne.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

repvez
Csak annyi , hogy ö sem tud rá megoldást és a felsorolt driverekkel is mindig megvolt neki ez a hiba, és a folyópartoknál is elõfordul .
Her Laca
Jött valami válasz.

Laca,

No known solution, I always have this issue (HD7970) with Catalyst 12.1 - 13.1 - 13.3 Beta.

Expect see this kind of corruption too, in beach/river banks:

http://img545.imageshack.us/img545/328/faixasv.jpg

Sokol1

fordítsa mán le valaki.:) Nagyjából értem ám.

Nen en balfaszkodtam el ,hiba volt a letoltesnel,eloszor,most masodszor ujr a letoltottem onnan amit aszem antivizsla tett fel e forumon es most minden hibatlanul megy tenyleg klassz az egesz,egyedul a skinpackokat nem tudtam leszedni,mert a link a Miszion4Today,es itt 3 email cim utan is nem kaptam meg semmi vallaszt,a regisztralasnal pedig valami csak kel tennem mert szeretnek misziokat es campanyokat is e oldalrol leszedni
Hogyan kell kipucolni a gyorsítótárat?(clear cache)

Megvan..doc...

A joystick és a grafikai beállításokat tartalmazó ini fájlokat, a steamon belül találom? Vagy a C:\users-ben valahol?

Willenbrock
Mi lehet ez,hogy mikor a fórumot nézem elakad a mozilla és ilyen üzenet jön: Az oldalon parancsfájl dolgozik futtatja vagy bezárja?
Parancsfájl: http://www.sg.hu/js/shCore.js?ver=201205101:1

Her Laca

<#alien> Ezt a hónapot mindenképpen kivárom...megnézem az árakat, jön a nyár!

Én azt javaslom, hogy lesd a fórumokat, és vadássz le valakit, akinek van ezzel a CPU-val szimulátoros, erõs VGA-s tapasztalata! Megnézheted PH-n is a CPU topikjában... hátha szimezik valaki.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Rajtaaaaaaa! Elõre ! Vedd meg:)

<#alien>Azért sokat számít a nálamnál jobban tájékozottabbak véleménye.
De eddig erre hajlok..és pénzem még erre sincsen. Bár most adtam el az asus gtx560-at 30000-ért. A proci majdnem ennyi..<#fejvakaras>

Én is! :D

De a link jól jön... megpróbáljuk hátulról mellbe, hátha.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Itt az AMD re is feltette már valaki.

Írj te is ,én hülye vagyok az angelushoz.

Ez megint csak egy kijelentés, így nem jutunk elõbbre... :S Na elkezdem zaklatni Abu-t, hátha tud valami okosat...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Még nem . Azt nem találtam ahol szó volt róla ezért feltettem a kérdést.

Arra semmi, hogy melyik driverrel nem volt ilyen csík?

www.smart-bus.hu

Her Laca

Her Laca
Ezt írták ATAGON.
CloD's AMD users need to band together and report this to AMD.

Flightsimmers are a small group to begin with so we have to get a lot of us reporting the issue for them to make any effort to give it a look.

Please, report this to AMD using their handy bug reporter here: http://forums.amd.com/game/messagevi...&enterthread=y

There is a thread about this issue at the AMD forums as well and it could use some more voices in it:
http://forums.amd.com/game/messagevi...&enterthread=y

Nem tudom mi a konkrét ok, de nekem ugye IPON a mérvadó, és ott egy áron van a 7970GHz, és a GTX680 legalábbis a Gigabyte.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mi olcsósodott? Nv levitte az árakat?

Vedd meg, úgyis ezt akarod hallani! :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem tudok okosat mondani róluk ,hülyeséget meg nem akarok:)
Majd akiknek van megmondják a tutit.
Én aszondom CPU Intel - VGA NV az a biztos:)) De én vaskalapos vagyok.

Akkor egyetértünk! :D Annyiban pontosítanám, hogy akinek a CloD a fõ kedvenc, annak nem szabad AMD VGA-t vennie... ezt mondom már egy ideje! :))

A többi szimulátorban szerencsére nincs gond, de ide tényleg NV kell... most meg fõleg, mivel egy árban vannak megint! :)

www.smart-bus.hu

Most jön ki két közép kategóriás fx(4 és 6 magos), és az oc változatok.
Az azért megvárom, hátha billen az ár.

<#alien>

Her Laca
Ne fogd vissza magad:)

Hajlok erre , egyre jobban.

Her Laca
Várjál. Én sem azt mondom,hogy rossz a kártya. Clodhoz egy fos.
Nincs ezen mit magyaráznom. Kipróbálta Battlefielddel is azt gyönyörûen futtatta,vagy a Mohaval. Metró is tökéletes.
De itt semmirekellõ. Aki szimezik nem szabad ilyet vennie szerintem,mert több a bosszúság vele mint amennyivel olcsóbb.

Nyilván a kártya a szar, és nem a programozó balfasz! :D Az általam ismert játékok közül nincs még egy olyan, amelyik ilyen különbségeket tenne a két gyártó kártyái közt! :) Teljesítmény eltérés van, ez természetes is, de ezek az X akták... :)

Tudom és meg is értem, hogy téged kizárólag az érdekel, hogy itt mi a végeredmény, de lásd be, ez alapján releváns véleményt nem lehet alkotni! :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Vibrál ez fujhádéban is:)

Her Laca
Mit miért? Ez egy szar! Egy csomó nyûgje van amit szép lassacskán felfedezek,és van mihez hasonlítanom! Nem baj ,jövõ héten el is adom ezt, az a biztos:))