IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nah, megtaláltam a Do335öst a 2.vh-s gépenciklopédiában
Teljes neve: Do 335 Pfeli
Csúcsmagasság 11500m, végsebessége 765Km/h. Vadásznak eléggé gyors. A Do335öst rombolónak, vadászbombázónak, és vadászgépnek szánták. Szokatlan, nagy teljesítményű gép volt.A hátsó légcsavar életveszélyes volt a "kiszálló" pilótákra nézve, a Do 335 volt az első katapultüléssel ellátott repülőgép. A hátsó légcsavart, az alsó és a felső függőleges vezérsíkot le lehetett robbantani, amikor "ugrani" kellett.Egyik nagy hátránya, hogy átesési sebessége igen nagy. "sajnos" túl későn került bevethető állapotba, -bár nagy volt az érdeklődés iránta, nagy volt az érdeklődés iránta. Gyorsbombázóként a Do 335ösnek át kellett volna lopóznia azellenséges légvédelmen, ésegyetlen nehéz bombát kellett volnaledobnia. A bombának aerodinamikai okokból saját bombateret alakítottak ki. A Do335öst hivatalosan nem vetették be, amerikai pilóták mégis látták légi harcokban.
Nekem még mindig a kedvenc gépem, örülök hogy berakták a game-be. (tényleg nem prototípus
)
Sztem ha időben elkészült volna, biztos hatásos lett volna...
Nah, mindegy, nem untatlak titeket tovább