IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • TBalazs
    Szerintem meg helytállóak. Egyébként, ha megnéznéd jobban amit írtam, akkor észrevennéd, hogy nem az van benne, hogy 2261 meghalt, hanem hogy "meghalt, megsebesült, eltűnt", nem mindegy... A veszteségekbe a sebesültek is beleszámítanak.

Dr. David Baker - Adolf Galland, a Luftwaffe leghíresebb pilótája. Galland Bakerrel iratta meg az életrajzát. Az adatot ebből a könyvből vettem, de máshol is lehet találkozni hasonló adatokkal. Egyébiránt csak meg kell nézni a 101. Puma vadászrepülő osztály névsorát és a nevekhez hozzáfűzött megjegyzéseket. Az osztály kb 80% meghalt vagy megsebesült a '44 nyarán folytatott harcokban.

A Luftwaffe 150 vagy annál több légigyőzelmet elért pilótáiból (35-en voltak) 14-en haltak meg vagy tűntek el. Ez olyan 40 százalék, de ők voltak a legjobbak! Az alacsonyabb felkészültségű pilóták veszteségi aránya jóval nagyobb volt, főleg '44-45-ben.

Melyik időben volt 400 gép a fronton? Én nem írtam időpontot (asszem 42 eleji adat az enyém).