IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Apám is pont ezt mondta anno,hogy 2,5 évet vettek el az életéből.Én "megúsztam" mert 1999-ben fősulira mentem,közben pedig eltörölték,mégsem lettem semmirekellő,meg páwa.Azt hiszem,az alap nevelést a családban kell megkapnia minden gyereknek,mert az pótolhatatlan.A seregben a bajtársiasság,meg egyfajta "keménység" az amit meg lehet tanulni,ami családban nincs.Apám úgy mondta,arra nevelték őket,hogy az égvilágon minden leperegjen róluk,ez volt a lényeg.De az idióta alkoholista tisztek mindenhol ott voltak.Nem vagyok alapból a sorkötelesség ellen,de felmereül a kérdés,hogy most tényleg ez kéne ez ide? Mert szerintem nem,mivel a visszaállítás sokba lenne,talán többe mintha el sem törölték volna,másrészt egy lerövidített alapkiképzés annyi lenne mint halottnak a csók.Vagy normálisan kéne csinálni,vagy sehogy.A harmadik kérdés,hogy ki ellen,milyen harcászati koncepciók szerint képzelik el? Mert az,hogy "felkészültek legyünk ha jön az ellen" nagyon amatőr politikai lózung.Itt azt hiszem az történt,hogy egy képviselő valahol valamit elejtett,aztán a facebookon felkapták.Érdekes megfigyelni azt is,hogy gyakran nők (tehát akik nem érintettek) illetve keménykedő tizenévesek ujjonganak erre az álhír megosztásra.Főleg arra hivatkozva,hogy ez megszűntetné a buzi,páwa divatot.Hát én sereg nélkül is utálom a buzi divatot,szóval ez indoknak nagyon karcsú.Off vége.