IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Black Death track :

A meshshowlod=1 viszont rengeteget fogott rajta, fõleg sok gépnél (közeli gépek eltûnése elleni hibára volt megoldás), de ha a modellek részletessége maximumon van, és a meshshowlod újra 0, akkor a legutolsó hivatalos patch óta a hiba is eltûnt, és sokkal jobb az fps is. A Team Fusion patchet felrakva újra elõjött, de csak azért, mert az visszaállította az objektum részletességet mediumra. Maxon jó az is.
www.pumaszallas.hu
Nekem a full az full,minden maxra állítva értelmezhetõ:)
Tehát ha magamból és azokból indulok ki akiknek hasonló teljesítményû a gépük akkor azt mondhatom,hogy a fullos futtatáshoz ,akadás mentesen köll egy jó 4 gigaherc környéki proci,oszt valami felsõ kategóriás szörny VGA.
Nálam már az580 al is fullon ment minden ,a 680 annyiban más,hogy nem esik be az FPS soha 50 alá . De megközelíteni se nagyon szokta azt.Gondolom akiknek 7970 esük van azok is kb így vannak vel.
Így elmondhatjuk,hogy a full futtatáshoz egy 570-580 körüli kártya kell .No meg vagy 8 giga ram:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ott voltak ilyen jó kis õrkutyák, Német juhászok, egyszer csak azt vetted észre, hogy megy lefelé de rohadtul az élet szinted, lenéztél és egy aranyos kutya hörögve tépte a lábad.:) Amikor elõször szembekerültem egyel, nem tudtam mi a fenéért csökken az életszintem és csak forogtam körbe, volt egy pálya, ahol tudtam hogy hol a kutya az õrrel együtt és távcsövessel leszedtem a kutyát, egyúttal lábon is lõttem az õrt és a meggörnyedt õrt már csak le kellett simán puffantani.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
No és mennyi az fps ,mekkora felbontáson? És mondjuk Atagon 80-90 fõnél?
Mert multiban az érdekes a dolog azért.
De nem tamáskodni akarok,csak lehet tudsz valamit és az érdekelne:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Az árnyékokat kapásból ki lehet kapcsolni szerintem, olyan sokat nem ad és nekem kb csak annyit segít, nagy ritkán, hogy az üldözött gép szárnyán látom, hogy vannnak-e lyukak. (Ha használsz mindenképpen specialt a common a régi videókártyákra van)
Fák látótávolságát is le lehet venni közelire.
Élsimítás amennyire érzed én 4x alá nem szeretem. ha pedig Full HD-n játszol akkor felé nem kell, legalábbis én 4x és 8x közti különbséget már nem látom.
Ha nagyon memóriát akarsz spórolni akkor a lanscape detailt mediumra (nagyon rontja a látvány világot. Gyakorlatilag kissebb felbontású talajt kapsz interpolálva)
Vannak akik a füvet is kikapcsolják, én nem vettem észre változást.
Visszaverõdéseket szerintem egy magas körülire a max eléggé megcsapol.
Shadereket Magasra. Light sources legalább 4
és szerintem próbáld ki az sli gombot, ad fpst viszont ha enyhe lagot fps ugrálást tapasztalsz pl. felhõre vagy napba nézve akkor vedd ki.
HDR hát szerintem nem eszik semmit én nem használom.
Bloom az nem kell.
A rain drops pedig alap,hogy bent van.
on
Szerintem nálad az történhetett, hogy már régebben próbáltál regelni erre az e-mail címedre, talán másik felhasználói névvel. Most elvileg várnod kell egy admin visszaigazoló levelére, hogy jóváhagyják -e így, ezzel a felhasználó névvel is a regisztrációt.
The siteAdministrator will review you applications and send you an email if you are approved. Thefollovingis your member information Username:bettly
Az a baj,hogy azt a VGA-t tuningolhatod te de ha így kevés az úgy is az lesz. Sajna! Mennyit lehet húzni rajta? Max 100 at? Lófax az ezekhez a játékokhoz. Mondom sajna.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Neked kevés a procid és a videokarid is. Ha leírod a konfogodat, lehet tudok segiteni egy kis tuningban, hogy a procid jobb legyen.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Nehezen talál fogást, aztán is csak rágcsál.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Ez LOGITECH betegség. Nekem volt egy Logitech joy-om és az elsõ az volt, hogy átvezetékeztem. Volt Saitek Cyborg X is. Na azzal is ez volt a gond. De miután kevésbé merev drótokat kapott, teljesen megbizhatóan hullottak a vörösök. Akinek eladtam a mai napig használja.
Egy esetleges egyesítést követõen lenne gond bõven azt hiszem.
A Te G940 tesztedet akartam linkelni, de nem találom a második részét! :S
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu