IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Kíváncsi lennék én a nagy ujjongásra amikor majd az ifjakat behívják oszt elkezdődik az egreciroztatás:))Én se örültem neki ,és az igazat megvallva elvettek az életemből másfél évet ,hogy rohadjanak meg ,bár utólag mindig a szépre emlékezik az ember. Voltam itthon vagy 3x a másfél év alatt,és én hogy utáltam az egészet azt el sem tudom mondani.Főleg a sok idióta alkoholista beszari tisztet ,aki ha egy csillaggal többet látott akkor már bokáig fosta össze magát,és még a telefon előtt is nem győzte vigyázzba vágni magát. Annyi eszük volt mint egy molylepkének .
    Sose felejtem el amikor az egyik nagytudású kitalálta,hogy húzzunk gumicsizmát ,mert ugye az vízhatlan ,és úgy menjünk a fertő tóba a nyakig érő vízbe sárba.Ő csodálkozott a legjobban amikor a szakasz minden tagja mezítláb került elő . Még üvöltözött is,hogy nem vigyázunk a kincstári cuccra. Na mind1:)
    Nem mondom,hogy ez nem lenne üdvözítő különben ,de ,hogy szerintem nem lenne nagy társadalmi támogatottsága ,főleg az ifjú korosztály köriben az ziher.