IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Félreértettél. Én konkrétan a képen, videón látható katonák fegyverkezelésére gondolok. Még egy laikus is látja, hogy a gondok nem kicsik. Nagyon gyatra képzésük lehet..gondolom maradtak az 50 éveknél.
A politikára itt most egész véletlenül nem gondoltam.<#wink>

A Jak-3-as kivételével kaphatók külföldi forrásból beszerezve, az "Ég Urai" kiadvány elmaradt számai.

Itt lehet érdeklõdni :

06-30-575-0709
[email protected]

Nemsokára megjelenik a "Bombázók" sorozat. A P-37 Los és F-117-es lesz a kezdõ számokban.
Nem akarnék nagyon belekotnyelelni,de én még nem láttam elhangzani olyan videot ahol konkrétan ezt el is mondja a koreai elnök...
Mutogatnak mindenféle szart de konkrétan olyan videot nem ahol Kim Jong Ul ezt ki is jelentené...
Persze a sok kis okos meg üvöltve tapsol ehhez a szarhoz is,mert milyen jó lesz nekünk ha eldurran egy atom véletlenül.
Meg ne bántódj Sakkay ,de kicsit elgondolkodhatnál a tényeken mielõtt halálos itéleteket írsz alá.

A Béna.

Óriás büdös borzok! Azon csodálkozom , hogy nem lövik egymást halomra(véletlenül) olyan szánalmas fegyverkezelésük van(képeken, videókon)..<#nevetes1>mindenkinek bekampózik az úja, meg még tömegben is lengetik a fegyvereket ész nélkül. Aztán lehet, hogy halomra is lövik amúgy,<#alien>csak azt nem mutatják...mert nem olyan jól néz ki.<#nyes>

Ment Laca.

Ja? Ja.

Her Laca
Ja!😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Gondolom azért, hogy elég lesz-e az 580-nak! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mi volt a probléma vele? Vagy miért kérdezted?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Közben már megtudtam, de köszi. Jó lesz, maradhat.<#vigyor>

Egyetértek... 😊

www.smart-bus.hu

Kérdezz rá, hogy melyik driver az, és írják le pontosan, hogy szerintük mi a gond. Van olyan kontaktom, akinek köszönhetõen talán hivatalos választ is kapunk. Jó lenne, ha lenne erre megoldás.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Csík az csík. Ne legyen csík. Se fehér ,se piros,se közelrõl,se távolról,se egy ,se kettõ,se szaggatott se semmilyen.
Ez az én hozzáállásom😊

Her Laca
De az😊 Olyanok írták akik részt vesznek a fejlesztésben és 7970 esük van.
Ha tudnának tenni ellene ,hidd el tennének😊 Valami régebbi drivert mondtak ,hogy azzal nincs semmi bajuk.

Nem, nem 100%-s sajnos, de ez nem driver hiba, hiába mondják az ATAG-os srácok... 😊 Nincsenek különbözõ csíkok, csak a fehér, de az is csak akkor látszik, ha ráközelítesz. 😊

Ha meg õk úgy gondolják, hogy driver hiba, akkor írjanak az AMD-nek, rájuk talán jobban hallgatnak. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Tehát Clodban akkor nem 100% os? 😞
Pedig van egy jó kis lehetõségem most egy ilyet beszerezni ,no meg unatkozom,és gondoltam megtekintem ,de ha még mindig nyûgös akkor nem zargatom a gépemet😊 Belegondolni is rossz ,hogy különbözõ színû csíkok megjelennek itt ott ,aztán nekiállnék fikázni a cuccot😊 Jobb a békesség😊
Ja azt olvastam ATAG fórumon,hogy ezek az anomáliák driver gondok,ha valakik akkor azok csak értenek hozzá,ergo mán megint nekem volt igazam (mint mindig:XD ) amikor annó ezt mondtam😊)))

Az enyém elvileg a Giga top kártyája, 1100MHz / 1500MHz.

Kék csíkok nincsenek már, de azok a fehér valamik amirõl a múltkor szó volt, azok vannak sajnos, bár korántsem annyira zavaró, mint amennyire a 3 kék csík az volt.

www.smart-bus.hu

Her Laca
A tied az valami edisön? Mi annak a gyári órajele? Ennek 1000 .
Ja és a kérdés. vannak csíkok Clodban?

😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Tudod mit tervezek? 😊)) Lehet veszek egy ASUS Top os 7970 et .
Aztán valszeg el is adom😊 de elõtte kipróbálom. Rettegj Ratyion!!!!!

Mi a pontos típusa?

www.smart-bus.hu

Her Laca
ja.Ha az van ráírva.

Srácok van egy chieftec tápom..az oldalán ez van:120w/ 420w/ 3.6w/ 12.5w/ max load 500w..most akkor ,mekkora is ez a táp??? 500???

L Viper

Ha jobb minõségû elsõ vh-s gépeket és helyszíneket akarsz, akkor kell még rá egy szép kieg.
A DBW 1.71-ben elsõ vh. témában ugyanis csak egy alapot kapsz, attól túl sokat ne várj.

A WWI-re szakosodott modderek elkészítették a DBW 1916 2.1-et. Ez javítja igazán fel a WWI-es részt. Ilyen szép lesz utána.

A 2.1-es telepító:
http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,26088.0.html

itt erre a linkre:
http://www.vpmedia.eu/il2/zip/dbw1916_update_v2_1.7z
jobb egérklikk és save.

Ez még nem elég, letöltöd innen :
http://www.mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=details&id=1472 mind a 4 skinpackot.

Telepítés elõtt legyen üres a JSGME !

Ki kell csomagolni a V 2.1 -et
Le kell törölni az IL-2 1946-ból a #DBW_1916 mappát.
Be kell másolni a helyére a V 2.1 kicsomagoltat. Pár dolog felülíródik.
A V 2.1 patcheket is sorban be kell pakolni az IL-2 1946-ba.
Végül a V 2.1 Skinpackok sorban az IL-2 1946-ba, a megfelelõ helyre!

Újra aktiválható az IL-2 Selector-al a Dark Blue World 1916.

(Nálam a #DBW_6dofTrakIR_ClassFiles is kell a JSGME-ben!)

------------

Fontos !!!
Ha nem tölti be a Channel map 1940-41 -et, akkor a conf.ini-ben
szerkeszteni kell a következõ sorokat:

résznél:

TexCompress=2
TexFlags.TexCompressARBExt=1

Ez a két beállítás így nézzen ki!
A TexCompress=2 beállítás ráadásul növeli az FPS értékét is! 😊

------------

A víz nagyon ronda, ha a conf.ini -ben a
alatti részben a Water=0 vagy 1-es értékû. Minimum 2-es kell, akkor szép!

Bocs, hogy csak így adom a linkeket, de így van elmentve nálam 😊
Nagyon koszonom most reggel neztem bele,most nincs idom regisztralni majd delutan elintezem, az elsot kell letoltenem? a stock 4.07m to 4101m +dbw 1.71 az RC4 utan,azt szeretmem amelyikben elso vilag haborus gepek vannak benne,vagy az masik kulonallo mod,es akkor csak azt kell? Meg egyszer koszi
Pl. innen.

A Tiger33 Sounmod kiegészítést innen.

A Highres-Textures grafikai kiegészítést meg innen.

Kiegészítõket és küldetéseket pedig innen.

Skineket innen tuningolhatod.
szevasztok ,Viper ezt a modot honnan honnan lehet letolteni? Koszonom
A 4.12 ilyen nehezen jön ki ? Már-már vetekszik az aktuális Clod frissítések megjelenésére várásával.
63918
64039
L Viper
Ha már moddolod, meg se állj a Dark Blue World -ig 😊
UP3 RC4-re kell rakni.
Firefoxnál jön elõ.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

acidrain
8.5 GB
nem
igen

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Hali!Mennyit foglal az Il-2 1946-ban az ultrapack?
nem laggol tõle a játék?
jó grafikájúak a gépek kívülrõl/belülrõl?
Her Laca
Milyen böngészõd van?
Google Chrome: Három vonal alatt, Beállítások,Keresés. Keresõmotorokból törlöd és visszaállítod a www.google.hu-t.

Ez egy toolbar ,egyszer engem is megtréfált.

Légyszíves segítsen már nekem vki: Feljött a gépemre a Delta Search nevû vírus. Hogyan tudnám leszedni a gépemrõl azt a sz.rt?
Elõre is köszönöm a válaszokat.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Ja , ha pontosan olyan mint a képen akkor nem kell info,csak megint nem jött be egy ideig...<#nevetes1>

Laca mi pontosan a típusa?

4.09-re írta, tehát szerintem a 4.11.1-en is futnia kell. Mondjuk most kipróbálva nekem se töltötte be a kampányt, de majd átnézem még egyszer.
L Viper
Hát ja.
Ma bizonyos körökben divat nyomoroncnak, meg b*zinak lenni, meg éljen a melegházasság <#wow1>. Sokszor kiakadok rajta.
Az én gyermekkoromban még a láncos-zsebórás, pipás, nikotinbajszú öregekre néztünk fel, akik meséltek arról, amit az iskolában nem úgy tanultunk, mégis nekik hittünk.
Hát ezt nem sikerül felraknom.Biztos jó a 4.11.1-re?Vagy én bénázok nagyon.
Ugyan ez a DBW alatt így néz ki :

Her Laca
Enyémet már megcsináltam😊

Ha bedöglik, akkor Laca mester barkácsol... elõször a sajátján, hogy legyen rutin, aztán jöhet az enyém! 😄

www.smart-bus.hu

Kicsit úgy érzem, hogy mostanában egy új Babilon épül...
Ez a generáció nehogy már egyszerû, Magyar Srácokra nézzen fel, ebben a sz@rrá globalizált világban...

D9

Ja huuu..<#wow1>

Her Laca
Képet tettem be de késik vagy mi. Mind1😊 Nagy bálna és kész.

?

Her Laca
El ne add! Mi van ha megdeglik nekem ,vagy neked (bár az a kisebbik baj ugyi mármint ha neked) akkor kitõl kuncsoroghatok? Vigyáztunk!

Her Laca
Ilyen.

[/url][/img]