IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Középsuliban egyszer megvert egy csaj

Az osztálytársnőm volt. Mindig undok volt velem, de annyira közömbös volt számomra, hogy sosem érdekelt mi baja velem :)

Egyszer mondtam valamit amit nem is neki mondtam, hanem a haverjaimnak. Erre felpattant és szitkozódva elkezdett verni. Én meg nem értettem semmit, csak röhögtem rajta, hogy ennek mi a baja? Aztán már nem volt őszinte a mosolyom, amikor már egyre erősebben verte a fejem meg a hátam és láttam rajta, hogy idegből ver. Aztán mielőtt még felálltam volna, hogy rászóljak most már elég lesz, megelőzőtt, mert bőgve ment ki az osztályteremből. 2 barinője (szintén osztálytársnők) meg olyan szemrehányóan néztek rám miközben kimentek utána, mintha én vertem volna meg! Kérdően néztem körül, mert semmit nem értettem az egészből

Azóta is gyakran eszembe jut a dolog de, most évekkel később is csak találgatok. Lehet, hogy szerelmes volt?