91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Mit gondolsz, miért horgászok meg paintballozok? (sajnos a motorozásnak reszeltek...)
  • mijki
    Igazából nem sok változást hozna a szerzetesi lét, a mostani életemhez képest.
  • Lacusch69
    Tökmindegy. A (volt) legjobb barátom apja szerint bármelyikre mutatsz az utcán, ugyanúgy jársz vele.
  • sakkay
    Természetesen. Csak, hogy azért a másik oldalt is tisztázzuk,-mielőtt még Mijki szerzetesnek vonulna.
  • Her Laca
    Vitattam én ezt? :)
    De egy alant látható csendélet az általam említett cselekvéssorral mondhatnám akkor és ott teljesen feleslegessé teszi őket ,mi több zavaró tényezővé:)
    A kutya sem kíváncsi ilyenkor rájuk én aszondom.
  • Nesuten
    Szép pipáid vannak Lacc
  • Nesuten
    [cemter]Gyertek csatlakozzatok ,hogy a BF 4 is hasonló élményt adjon mint a BF 3

[/center]
  • sakkay
    18+
    Zoli bácsi
    Na igen..
  • sakkay
    pár hónap(hét, nap, kinek hogy), aztán kell a nő az biztos! Ha nem is feltétlenül beszélgetésre meg ilyesmi. Döglégy úr olyan finoman meg is fogalmazta ez egy két művében.
  • Her Laca
    Apropó. Járt már valaki a Skanzenclub ban?
  • Her Laca
    Drága testvírem:) Nem a kőkorszakban élünk,van internyet oszt rendelünk izibe.
    Délután kifestettem a lányom szobáját. Nő mire hazaért ,kitakarítva,felmosva,minden nagyjából a helyén. Egy dolgot nem csináltam meg ,az ablakján elromlott a redőny húzó készség na azt nem cseréltem még ki.
    Szerintetek mi volt a második kérdése a némbernek? Mondjuk elhallgatott amikor meglátta lilulni a fejem.
    Ennyit a nőkről.
  • artivizsla #69479
    Mondjuk, ahogy nézem a dolgok állását, nem az emancipációhívei gyűltek itt össze...:))
  • artivizsla #69478
    Ha nincs házvezetőnő és a kölyök még nem tud menni, addig had maradjon mán a zasszony, végül is van még más teendő is a ház körül. :)

• Solt
    Erre tartjuk a kölyköket... :D
  • artivizsla #69476
    Illetve lehet, hogy Mijkinek mégis csak igaza van, mert mondjuk tegyük fel elfogy a bor, vagy a kávé otthon, kit küldjön le az ember a boltba ? :)
  • Her Laca
    Most ,hogy mondod:)
  • artivizsla #69474
    Ugyanaz a kör még egyszer ?
  • artivizsla #69473
    Mijki lehet, hogy egy másik nőre gondolt.:)
  • Willenbrock
    Ez a csaj egyszerűen tökéletesen néz ki szvsz.
  • Lacusch69
    Kicsi Mijki...
    Neked lehet, hogy ábránd egy NŐ, de akik már tizen-, vagy huszon- éve élnek ugyanabban a kapcsolatban...
  • Her Laca
    Miki fiam :) Látszik ,hogy még ifjú vagy és tapasztalatlan.
    Egy nő mindig a problémák forrása,vajmi kevés köze van az általam vázolt "boldogsághoz":)Majd egyszer megérted ezt is:XD
  • mijki
    Egy nő?
  • Her Laca
    Ma végre itthon vagyok ,kisütött a nap,egy kávé egy pohár forralt bor és egy jó füstölni való. Utána kis repkedés. Mi kell több a boldogsághoz?:)
  • LeonSilver
    Hát ez qrva "régi"
  • acidrain
    Fácsén osztották meg, előző este valószínűleg nagy attack volt.
    Hogy nem idegeskedik, az biztos. :)
  • Hecker007
    De attól hogy ez a felvétel nem eredeti, ilyenek még vannak, és minél több az ilyen hülye gyerek annál több ilyen eset lesz, sajnos a mai lányok nagy részének is az ilyen buzi kinézetű gyökerek jönnek be...
  • Rue East
    azon kívül, hogy a másik két videó is igen csak megjátszottnak tűnik, a kamerák képe is pontosan olyan, mintha egy jobbféle kézi videokamera képéből lenne visszabutítva, hogy valamiféle biztonsági kamera felvétel utánérzést adjon
    a gyanúsabbnál is gyanúsabb...
  • artivizsla #69463
    A gyerek megúszhatta volna a verést - amit megérdemelt egyébként, lévén tényleg b@lfasz volt - egy mondjuk 2-30 perces menet lezavarásával, bár a 2 perces verzió esetén biztos ugyan úgy elpicsázták volna, de hát nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem, hogy alacsony a kerítése.
  • Szepy2884
    Pedig bekamerázhatnak, csak erről értesíteni kell és feltüntetni. Amerikában az iskolák, (és ez alól az elit intézmények sem kivételek!) a drog és fegyver használat kiszűrése érdekében még motozást és kutyás átvizsgálást is alkalmaz(hat)nak amivel a diákoknak tisztában kell lenniük.
  • mijki
    OFF:

A vérszomjas ragadozó! :)

ON:
  • Willenbrock
    Ez biztos,hogy megrendezett fake videó.Nyilvános wc-t,mosdót eleve be sem kamerázhatnak.Meg ekkora puhapöcsök még a páwák sem lehetnek :)
  • acidrain
    Beszarás, hogy mik történnek manapság. :D
  • sakkay
    Általában este már csak stratégiára marad agyam..olyan délután 5-6 körül nézek fel. Szóval akkor az korai.
  • Solt
    Minket is vertek a csajok általánosban! :D Állandóan fogdostuk őket, és nem annyira tetszett nekik... pontosabban úgy kellett csinálniuk, mintha nem tetszene nekik! :D Pechünkre pont azok jártak judora, akik jól néztek ki! :D
  • Her Laca
    Nézd Miki fiam:)
    Én már csak maradnék az eredeti nézése mellett ,lévén szánom bánom ,de nem szeressek szőrös férfitesteket bambulni,még poénból sem:)
  • Szepy2884
    Középsuliban egyszer megvert egy csaj

Az osztálytársnőm volt. Mindig undok volt velem, de annyira közömbös volt számomra, hogy sosem érdekelt mi baja velem :)

Egyszer mondtam valamit amit nem is neki mondtam, hanem a haverjaimnak. Erre felpattant és szitkozódva elkezdett verni. Én meg nem értettem semmit, csak röhögtem rajta, hogy ennek mi a baja? Aztán már nem volt őszinte a mosolyom, amikor már egyre erősebben verte a fejem meg a hátam és láttam rajta, hogy idegből ver. Aztán mielőtt még felálltam volna, hogy rászóljak most már elég lesz, megelőzőtt, mert bőgve ment ki az osztályteremből. 2 barinője (szintén osztálytársnők) meg olyan szemrehányóan néztek rám miközben kimentek utána, mintha én vertem volna meg! Kérdően néztem körül, mert semmit nem értettem az egészből

Azóta is gyakran eszembe jut a dolog de, most évekkel később is csak találgatok. Lehet, hogy szerelmes volt?
  • mijki
    OFF:
    Ennek a dalnak a paródiája vagy nem tudom mije. :D

ON:
  • Her Laca
  • artivizsla #69452
    Hát, ha egy nő nem kap meg valamit, akkor tényleg könnyen el tud szállni az agya !:)
  • Zpogi
    Az ilyen szarfaszú pöcs meg is érdemli,de az is lehet, hogy buzi.