91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #69490 Mit gondolsz, miért horgászok meg paintballozok?
(sajnos a motorozásnak reszeltek...)
-
Igazából nem sok változást hozna a szerzetesi lét, a mostani életemhez képest.
-
Lacusch69 #69488 Tökmindegy. A (volt) legjobb barátom apja szerint bármelyikre mutatsz az utcán, ugyanúgy jársz vele. -
sakkay #69487
Természetesen. Csak, hogy azért a másik oldalt is tisztázzuk,-mielőtt még Mijki szerzetesnek vonulna.
-
Vitattam én ezt? :)
De egy alant látható csendélet az általam említett cselekvéssorral mondhatnám akkor és ott teljesen feleslegessé teszi őket ,mi több zavaró tényezővé:)
A kutya sem kíváncsi ilyenkor rájuk én aszondom. -
Szép pipáid vannak Lacc -
[cemter]Gyertek csatlakozzatok ,hogy a BF 4 is hasonló élményt adjon mint a BF 3
[/center] -
sakkay #69483 18+
Zoli bácsi
Na igen.. -
sakkay #69482
pár hónap(hét, nap, kinek hogy), aztán kell a nő az biztos! Ha nem is feltétlenül beszélgetésre meg ilyesmi
. Döglégy úr olyan finoman meg is fogalmazta ez egy két művében.
-
Apropó. Járt már valaki a Skanzenclub ban? -
Drága testvírem:) Nem a kőkorszakban élünk,van internyet oszt rendelünk izibe.
Délután kifestettem a lányom szobáját. Nő mire hazaért ,kitakarítva,felmosva,minden nagyjából a helyén. Egy dolgot nem csináltam meg ,az ablakján elromlott a redőny húzó készség na azt nem cseréltem még ki.
Szerintetek mi volt a második kérdése a némbernek? Mondjuk elhallgatott amikor meglátta lilulni a fejem.
Ennyit a nőkről. -
artivizsla #69479 Mondjuk, ahogy nézem a dolgok állását, nem az emancipációhívei gyűltek itt össze...:)) -
artivizsla #69478 Ha nincs házvezetőnő és a kölyök még nem tud menni, addig had maradjon mán a zasszony, végül is van még más teendő is a ház körül. :)
-
Solt #69477 Erre tartjuk a kölyköket... :D -
artivizsla #69476 Illetve lehet, hogy Mijkinek mégis csak igaza van, mert mondjuk tegyük fel elfogy a bor, vagy a kávé otthon, kit küldjön le az ember a boltba ? :) -
Most ,hogy mondod:)
-
artivizsla #69474 Ugyanaz a kör még egyszer ? -
artivizsla #69473 Mijki lehet, hogy egy másik nőre gondolt.:) -
Ez a csaj egyszerűen tökéletesen néz ki szvsz. -
Lacusch69 #69471 Kicsi Mijki...
Neked lehet, hogy ábránd egy NŐ, de akik már tizen-, vagy huszon- éve élnek ugyanabban a kapcsolatban... -
Miki fiam :) Látszik ,hogy még ifjú vagy és tapasztalatlan.
Egy nő mindig a problémák forrása,vajmi kevés köze van az általam vázolt "boldogsághoz":)Majd egyszer megérted ezt is:XD -
Egy nő?
-
Ma végre itthon vagyok ,kisütött a nap,egy kávé egy pohár forralt bor és egy jó füstölni való. Utána kis repkedés. Mi kell több a boldogsághoz?:)
-
Hát ez qrva "régi" -
Fácsén osztották meg, előző este valószínűleg nagy attack volt.
Hogy nem idegeskedik, az biztos. :) -
De attól hogy ez a felvétel nem eredeti, ilyenek még vannak, és minél több az ilyen hülye gyerek annál több ilyen eset lesz, sajnos a mai lányok nagy részének is az ilyen buzi kinézetű gyökerek jönnek be... -
Rue East #69464 azon kívül, hogy a másik két videó is igen csak megjátszottnak tűnik, a kamerák képe is pontosan olyan, mintha egy jobbféle kézi videokamera képéből lenne visszabutítva, hogy valamiféle biztonsági kamera felvétel utánérzést adjon
a gyanúsabbnál is gyanúsabb... -
artivizsla #69463 A gyerek megúszhatta volna a verést - amit megérdemelt egyébként, lévén tényleg b@lfasz volt - egy mondjuk 2-30 perces menet lezavarásával, bár a 2 perces verzió esetén biztos ugyan úgy elpicsázták volna, de hát nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem, hogy alacsony a kerítése. -
Szepy2884 #69462 Pedig bekamerázhatnak, csak erről értesíteni kell és feltüntetni. Amerikában az iskolák, (és ez alól az elit intézmények sem kivételek!) a drog és fegyver használat kiszűrése érdekében még motozást és kutyás átvizsgálást is alkalmaz(hat)nak amivel a diákoknak tisztában kell lenniük. -
OFF:
A vérszomjas ragadozó! :)
ON: -
Ez biztos,hogy megrendezett fake videó.Nyilvános wc-t,mosdót eleve be sem kamerázhatnak.Meg ekkora puhapöcsök még a páwák sem lehetnek :) -
Beszarás, hogy mik történnek manapság. :D
-
sakkay #69458 Általában este már csak stratégiára marad agyam..olyan délután 5-6 körül nézek fel. Szóval akkor az korai. -
Solt #69457 Minket is vertek a csajok általánosban! :D Állandóan fogdostuk őket, és nem annyira tetszett nekik... pontosabban úgy kellett csinálniuk, mintha nem tetszene nekik! :D Pechünkre pont azok jártak judora, akik jól néztek ki! :D -
Nézd Miki fiam:)
Én már csak maradnék az eredeti nézése mellett ,lévén szánom bánom ,de nem szeressek szőrös férfitesteket bambulni,még poénból sem:) -
Szepy2884 #69455 Középsuliban egyszer megvert egy csaj 
Az osztálytársnőm volt. Mindig undok volt velem, de annyira közömbös volt számomra, hogy sosem érdekelt mi baja velem :)
Egyszer mondtam valamit amit nem is neki mondtam, hanem a haverjaimnak. Erre felpattant és szitkozódva elkezdett verni. Én meg nem értettem semmit, csak röhögtem rajta, hogy ennek mi a baja?
Aztán már nem volt őszinte a mosolyom, amikor már egyre erősebben verte a fejem meg a hátam és láttam rajta, hogy idegből ver. Aztán mielőtt még felálltam volna, hogy rászóljak most már elég lesz, megelőzőtt, mert bőgve ment ki az osztályteremből. 2 barinője (szintén osztálytársnők) meg olyan szemrehányóan néztek rám miközben kimentek utána, mintha én vertem volna meg!
Kérdően néztem körül, mert semmit nem értettem az egészből 
Azóta is gyakran eszembe jut a dolog de, most évekkel később is csak találgatok. Lehet, hogy szerelmes volt?
-
OFF:
Ennek a dalnak a paródiája vagy nem tudom mije. :D
ON: -
-
artivizsla #69452 Hát, ha egy nő nem kap meg valamit, akkor tényleg könnyen el tud szállni az agya !:) -
Az ilyen szarfaszú pöcs meg is érdemli,de az is lehet, hogy buzi.