IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már van... egy másik G940! 😄 Jelenleg kettõ van... én nagyon szeretem, de azért kettõ túlzás... ez nem megy CF-ben! 😄DD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nocsak! Mi lesz?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ja jut eszembe... napokon belül eladó lesz a G940-m... két éves, garancia nincs már rá. Kb egy év intenzív használat van benne... ha valakit érdekel, írjon privátot.

www.smart-bus.hu

Azért nem is reagáltam<#vigyor>

Her Laca
Na te is beleestél a marketing dumába😊 Jól jön az még ne félj😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Igen, öcsém is ezt mondta. I5 valamilye van, meg egy 680 valami.

Ejjj, de izé vagy! 😊 Az egy bitang vga az tuti...

www.smart-bus.hu

Her Laca
I5 2500K. 4.5 GHz en megy mióta megvan. Nem meleg ,nem hangos,én szeressem. A röhej ,hogy annó olcsóbban vettem mint amennyi most.

i5.. az i7 felesleges játékra. Én is csak azért vettem azt, mert megdumáltak, hogy a 6990 mellé az dukál... 😄

Mire hasznát venném a HT-nek, addigra lesznek jóval erõsebb CPU-k! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem tesztelek😊)) Azt tudom,hogy a Clodot viszi fullba,a Rof ot meg egyenesen repíti😊 Bár aszongyák a 660TI van ahol jobb de én ebben kételkedem. Ez azért nem egy herélt cucc.

Laca i5 vagy i7 van neked.

Na ja. Amúgy tényleg érdekes lenne.

No, ha megegyeztek, akkor kapásból tesztelhettek is... dobd be a gépedbe, hogy nálad mit produkál, aztán, ha sakkay megveszi, õ is mérhet egyet az övén... kíváncsi lennék mekkora a különbség! 😊

www.smart-bus.hu

L Viper
Akkor sem reklámozták, sõt nyugtatták a népet, hogy nincs mozgósítás, stb. Közben meg rendesen felvonulás, készültség volt a határ mentén.
Ott már nem történt semmi plusz! 😄 No meg ez ugye átlag fps játékokra nem érvényes... PH-n csinált valaki egy tesztet, hogy a csúcskártyák mellett a népszerû játékok olyan 4.4GHz adják ki az utolsó szuszt magukból...

Jelenleg szerintem annak aki játszik, egy használt, de még garanciális i5k az abszolút jó vétel...

www.smart-bus.hu

Most nézem milyen..

Hm..valóban?

Her Laca
Van egy GTX 580 am. Megálmodom mennyiért adjam?😊 Még garis is. A bálna.
Itten porosodik a dobozában,amolyan biztonsági tartalék.

Her Laca
Na mondom én ,hogy köll a kraft😊 A végtelenbe és tovább! 5 GHz és nincs problem😊

<#vigyor2>45-ért...ez az ami csábító.

Her Laca
Ja😊 Ha maga garasoskodik ,akkor akarhatok én jót😊
Persze 8 magos proci meg kéne mi?😊

A csúcs kártyákhoz már kell az erõsebb CPU is... hiába veszi meg a 7950/70-t, GTX580-t, 670/680-t, az a CPU kevés neki, fõleg 3500MHz-n...

Nekem ugye i7k van, és a 7970 még 4.5GHz-rõl 4.8-GHz-re történõ húzás esetén is produkál még plusz FPS-t... 😊

www.smart-bus.hu

90 akkor sem adok pc alkatrészért, ha...meglenne rá a pénzem.<#vigyor>

Her Laca

Her Laca
Na de komolyan. Ezek kb az ez elõtti csúcskártyák teljesítményét hozzák. KB 580 . Mondjuk én a 660 ra sem alapoznék. Ha már ennyi pénzt kiad ,vegyen egy ratyiont 7950 et,vagy 70 et. Láttam aprón 70 eset már 80-90 ropiért is.

<#alien>

Her Laca
Gyáva népnek nincs hazája! tartja a mondás. Egyszer élünk,no meg így mulat egy magyar úr,max elfüstõl😊)

Nem dõlök be! 😄

www.smart-bus.hu

Igen, ha már mindenképpen választani kell. 😊 DE, ha esetleg nem tapasztalsz akkora javulást, mint amekkora indokolt lenne, akkor gondolkozz el egy CPU-n is. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
"7850/70"
Ezekkel a vicckártyákkal mit akartál?

Próbálgattam húzni(de feszültséget nem merek öcsém tuningolja a procit is), de nem nagyon láttam különbséget.

Her Laca
Szerintem az 560 át majdnem 1 gigáig meg lehetne rántani egy kis plusz fesszel ,csak egy kicsit adni kell a ventiknek is plusz speed et.

3500 pörög!<#nevetes1> Szóval így akkor vga?

Akkor egy kis tuning úgy 3600-3800-ig, plusz egy új VGA. GTX660, vagy 7850/70

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mög kell húúúúúzni mindkettõt! Az anyjuk úr istenit,had izzadjanak.
A GTX et biztos meglehet rángatni egy kb 70-100 mhz el pluszban.javascript:document.newmessage.submit();

Full hd, és 3000 pörög.

Milyen MHZ-n dolgozik az a CPU és milyen felbontáson játszol?

www.smart-bus.hu

Igen. Van egy .txt fájl benne, abban le van írva, hogy mit hova kell másolni.
Hát annak idején azért vettem így..na de mégis.

Teszteltem én ezt eleget, hogy jöjjek vele! 😊

www.smart-bus.hu

Itt szemezgess.

Leszeded amit akarsz és a kampánymappába berakod és ennyi.
Her Laca
Ne gyere már evvel a kihajtja vagy nem hajtja ki dologgal te is😊

Mindkettõt, vagy egyiket sem! 😄 Ez így egy jó páros... ha erõsebb VGA-t veszel, ahhoz kevés lesz a CPU, ehhez a VGA-hoz viszont felesleges erõsebb CPU-t venni! 😄 Ördögi kör... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ne hallgass ezekre. FX prockó ,és radeon kell neked. Te is megnyugszol,mert oco,meg foglalat álló meg minden,és olyan hajde nagy különbség nincs is. Csak sznobok kardoskodnak intel mellett. (mint én) De ez csak megszokás.

Na ezért írok ide, így egybõl több oldal megviláglik!<#vigyor2>

Má' múltkor is, de most is.
Szerintetek mi a gyengébb a gépembe, melyiket cseréljem elöször?
Gtx 560
x4 phenom 945

VO101Tom
És mit bánnál meg? Processzort nem úgy kell vásárolni, hogy talán 3 év múlva jó lesz valamire, hanem hogy most -és a belátható idõn belül- mire használod. A 8 magos proci olyan mint a 32 GB ram a gépekbe - van program ami ezt igényli, de azokat munkára használják, nem szórakozásra vagy játékra. Játékgépbe az ilyen csak parasztvakítás 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Mi veri meg a mit?
DE vegyél FX et 😊 Az a biztos . Én pártollak benne😊

Ja ja<#fejvakaras> mondják.

Így viszont ár érték arányban megveri az i5-öt...kérdés elég-e amíg nem használja ki a 8' magot?!<#nevetes1>