IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Fingom sincs:)
    Nem is ismerek senkit akit pipázna.
    Van fórum amit olvasgatok és kérdezgetek a tapasztaltabbaktól,de csak ennyi.
    Mondjuk a baráti körben elég derültséget váltok ki evvel az új hóbortommal,viszont az is tény,hogy pl tegnap egy barátom esküvőjén voltunk,oszt úgy délután 6 fele a vacsora után kivonultam rápöffenteni (ugye ez kb egy jó órás művelet) ,szállt a pipafüst erre megjelent egy srác csak úgy beszélgetni ő nem is dohányzott. Röpke 10 perc után már volt körülöttem vagy 5 ember (egyik sem dohányos) és végigállták velem a pipázásomat:) Eleinte furcsállottam,de mondták ,hogy nagyon jó érzés beszippantani az illatokat ,főleg ,hogy mindannyiunk kezében volt némi alkohol tartalmú folyadék is.:) A végén még nők is odacsapódtak:)