IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szerintetek mi a gyengébb a gépembe, melyiket cseréljem elöször?
Gtx 560
x4 phenom 945
www.pumaszallas.hu
DE vegyél FX et 😊 Az a biztos . Én pártollak benne😊
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Vegyél egy i7 2600K-t. Ez 4 fizikai mag, de, ha majd lesz olyan játék, ami rendesen kihasználja a többszálas programozás okozta elõnyöket, akkor bekapcsolod a HT-t, és máris 8 szálon dolgozik a cpu... 😊
Vagy marad amit Tom linkelt! 😄
www.smart-bus.hu
i7 2600k
i5 3570k
i7 3770k
<#nezze>#nezze>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.pumaszallas.hu
Az a majdnem másfél milla aprópénz😊
www.smart-bus.hu
Még 2 kérdés:
Ezek közül melyik kategória lenne az amit keresek, mert van itt több fajta campaign?
A telepítés hogy mûködik? Elég bemásolni valahová és kész?

Nem tudjátok, hogy le lehet-e tölteni az 1946-hoz singleplayer dinamikus kampányokat valahonnan, esetleg a Quick mission builderhez mapokat?
www.pumaszallas.hu
Hogy a retekben lehet életre bírní ezt a Tiger hangot DBW-é alá mert nekem nem sikerül?!Már gellert kaptam...
Lehet , hogy cserélek procit, de nem nagyon van kedvem 3 éves technológiájú 4 magos procit venni..éppen ezért egyenlõre amd 8320,olcsóbb is..viszont nem olyan meggyõzõ..hm a fene..
Én a DBW 1.17 + Tiger33 + Highres textures kombót javasolnám a lent bemutatott JSGME beállítással.
Kérek engedélyt meghunyászkodni!!! <#nevetes1>#nevetes1>
D9
Többet láttam mint valaha is akartam,és azóta megvan a véleményem a saját fajtámról. Nem éppen hízelgõ.
No meg kaptam emléket is (maradandót) . Ha akarnám se felejthetném.
Hál istennek csak látványos ,szép nagy😊
Maradjunk annyiban,hogy századost is csak ritkán. Persze a HÖR nél mások voltak a rendfokozat-beosztás dolgok. Ott egy õrnagy már kerületet irányított,vagy hadmûveleti tiszt volt.
Mind 1 alkoholista szarfaszú volt mind.
Ne legyél már ennyire titokzatos... <#nevetes1>#nevetes1>
Mélységi felderítõ voltál? <#wink>#wink>
D9
A lokátorok áram fejlesztõiben tartottam a lelket+légvédelmi gépágyús voltam+õrséget adtam.Kevesen voltunk, alig tudtuk kiadni a szolgálatokat, de így legalább nem volt idõm "agyalni", és nem unatkoztam...<#nevetes1>#nevetes1>
@L_Viper
Amikor benne voltam, nagyon utáltam, DE most már úgy gondolom, hogy életem egyik meghatározó korszaka volt. (Formálódott az emberke.)
D9
mint a tejút ,oszt az egyik nagytudású kérdõre vont mért nem vagyok megborotválkozva meg amúgy is mi ez a szakadt ápolatlan gönc rajtam. Nem éppen finoman megkérdeztem tõle,hogy vaj ez a legnagyobb gondja ,amúgy meg tehet egy szívességet. Mondjuk ez HM es volt ,de csinált botrányt olyat 😊 A kerület parancsnok nem gyõzte tompítani a helyzetet ,személyesen ment az õrnagy normális ruhákért nekünk. Már ha azt a göncöt normális rucinak lehet nevezni, de nekünk még jobbak is voltak mint a HM es srácoknak pl .Annyi elõnyünk volt ,hogy mi ugye állandóan kint baxtuk a rezet elõtte is ,télen, nyáron,így már megszoktuk az idõjárást,meg tudtunk okos praktikákat,no meg nagyon ismertük a terepet.
No nem lovalom bele magam jobban😊 de annyit még elárulok,hogy többször voltam külföldön akkor ,útlevél nélkül. A horvátokkal jó volt a viszony.
Egy tanulság az tuti volt. A baka az baka,fogyóeszközként tekintenek rá, nincs is becsülete.Mondjuk sose volt. Más országokban legalább a látszatra adnak de itt még arra se.
L_Viper.
De még milyenek!