IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimulátorokhoz ne vegyél AMD cpu-t...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Most ezt mé nekem? Én nem akarok procit venni😊 Jó még a kis öreg 2500K-m egy darabig azzal a 4.5 ghz el😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V43 1105
Hát ha proci én aszondom Intel .. <#miaz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Olvasd el... 😊

Vegyél egy i7 2600K-t. Ez 4 fizikai mag, de, ha majd lesz olyan játék, ami rendesen kihasználja a többszálas programozás okozta elõnyöket, akkor bekapcsolod a HT-t, és máris 8 szálon dolgozik a cpu... 😊

Vagy marad amit Tom linkelt! 😄

www.smart-bus.hu

Na igen , csak az i7 rohadt drága, az i5-nél meg alaplapot is kellene cserélnem..míg a fx8320-nál nem, és kb 8 ezerrel olcsóbb mint az i5...+alaplap.

VO101Tom
Nézd az árdiagramot, mekkorát esett márciusban. Már már akciós ár 😊

www.pumaszallas.hu

V43 1105
i5 2500k
i7 2600k

i5 3570k
i7 3770k

<#nezze>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ettõl eltekintve elhiszem, hogy jobban járok, csak a régi példák miatt félek nehogy 1-2 év múlva megbánjam.

Her Laca
Mondtam mit vegyél. Iwi I5 öt. Vagy I7 et,de a HT nem ost nem szoroz jelenleg,bár a jövõben lehet lesz haszna.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Igen igen, ezért írtam a régi példát, ugyan ezt mondták a 2, majd a 4 magosra is.

Her Laca
És olvasom még ingyenesen ki is szállítják! Korrekt.😊

Így egyszerûbb.<#alien>

Her Laca
Az 4 fizikai mag. Olvasgass utána😊

VO101Tom
Szerintem a 8 mag játékra (szimulátorra) fölösleges. Egyszerûen nem úgy vannak megírva ezek a programok (és amennyire a fejlesztéseket elõre látni, a jövõben sem lesznek), hogy ezt kihasználják. 4-5 évnél távolabb meg gondolom te sem tervezel az új procival. Egy 4-5 GHz közé húzott 4 magossal sokkal jobban jársz.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Mé mi a baj a Tom által linkelt Intel 8 magvasával?<#eplus2>
Az a majdnem másfél milla aprópénz😊

Hm. 8 magon mennek a cselekmények' <#nevetes1> vagy nem? Hogy érted , hogy nem 8 magos, a 8 magos?

Elérhetõ áron nincs 8 magos cpu... az AMD sem csinál, az FX8xxx széria sem konkrét 8 mag.

www.smart-bus.hu

Köszi!
Még 2 kérdés:
Ezek közül melyik kategória lenne az amit keresek, mert van itt több fajta campaign?
A telepítés hogy mûködik? Elég bemásolni valahová és kész?
Willenbrock
CFS2-höz új Mustang kiegészítõ van-ez azért már nem rossz,és hozzá telepíthetõ a 452FG kampány:

Köszi.Ezt is lehet úgy telepíteni a total commanderen mint a másikat amit küldtél?
Amúgy<#mf1>.

Nagy tanulság volt nekem amikor annak idején, a kétmagos(de a négynél is ugyanez volt) procira váltottam-minek úgysem használja ki évekig meg bla bla..aztán egyszer csak hirtelen minden progi elkezdte használni a magokat, és szép csendben mindenki váltott is..na ezért.

Helló!
Nem tudjátok, hogy le lehet-e tölteni az 1946-hoz singleplayer dinamikus kampányokat valahonnan, esetleg a Quick mission builderhez mapokat?
Willenbrock
Ezeket a dolgokat manapság sem nagyon reklámozzák.Nem hittem volna,hogy ilyen komoly helyzet volt akkor,remélem a törikönyvekbe bekerül mert ott a helye.

VO101Tom
És melyik programnál használnád ki a 8 magot? (egyébként itt a 8 magos Intel proci, ez miért nem jó? <#alien>)

www.pumaszallas.hu

Arti.

Hogy a retekben lehet életre bírní ezt a Tiger hangot DBW-é alá mert nekem nem sikerül?!Már gellert kaptam...
Hát ez nagy duma volt...
Az intel nem akar 8 magos procikat kidobni? Nem hallottatok ilyenrõl?
Lehet , hogy cserélek procit, de nem nagyon van kedvem 3 éves technológiájú 4 magos procit venni..éppen ezért egyenlõre amd 8320,olcsóbb is..viszont nem olyan meggyõzõ..hm a fene..

Ment a csomag.
Ami könnyebb ? Olyan mod nincs. 😊
Én a DBW 1.17 + Tiger33 + Highres textures kombót javasolnám a lent bemutatott JSGME beállítással.
L Viper
Hát akkor nõtt be kicsit nekem is a fejem lágya. Érdekes idõszak volt számomra is.
Na jó, nem faggatlak tovább...
Kérek engedélyt meghunyászkodni!!! <#nevetes1>

D9

Her Laca
Nem beszélünk errõl😊
Többet láttam mint valaha is akartam,és azóta megvan a véleményem a saját fajtámról. Nem éppen hízelgõ.
No meg kaptam emléket is (maradandót) . Ha akarnám se felejthetném.
Hál istennek csak látványos ,szép nagy😊

Her Laca
Na olyan sok díszfaszt én se láttam akkoriban.
Maradjunk annyiban,hogy századost is csak ritkán. Persze a HÖR nél mások voltak a rendfokozat-beosztás dolgok. Ott egy õrnagy már kerületet irányított,vagy hadmûveleti tiszt volt.
Mind 1 alkoholista szarfaszú volt mind.

"de annyit még elárulok,hogy többször voltam külföldön akkor ,útlevél nélkül"
Ne legyél már ennyire titokzatos... <#nevetes1>
Mélységi felderítõ voltál? <#wink>

D9

Ahol mi voltunk, ott magas rangú tisztet soha nem láttam...
A lokátorok áram fejlesztõiben tartottam a lelket+légvédelmi gépágyús voltam+õrséget adtam.Kevesen voltunk, alig tudtuk kiadni a szolgálatokat, de így legalább nem volt idõm "agyalni", és nem unatkoztam...<#nevetes1>

@L_Viper
Amikor benne voltam, nagyon utáltam, DE most már úgy gondolom, hogy életem egyik meghatározó korszaka volt. (Formálódott az emberke.)

D9

Her Laca
Akkor kaptam az uccsó "fenyítésem" amikor egy hét kintlét után visszamentünk a bázisra,és éppen jött egy magas rangú delegáció ,annyi csillaggal
mint a tejút ,oszt az egyik nagytudású kérdõre vont mért nem vagyok megborotválkozva meg amúgy is mi ez a szakadt ápolatlan gönc rajtam. Nem éppen finoman megkérdeztem tõle,hogy vaj ez a legnagyobb gondja ,amúgy meg tehet egy szívességet. Mondjuk ez HM es volt ,de csinált botrányt olyat 😊 A kerület parancsnok nem gyõzte tompítani a helyzetet ,személyesen ment az õrnagy normális ruhákért nekünk. Már ha azt a göncöt normális rucinak lehet nevezni, de nekünk még jobbak is voltak mint a HM es srácoknak pl .Annyi elõnyünk volt ,hogy mi ugye állandóan kint baxtuk a rezet elõtte is ,télen, nyáron,így már megszoktuk az idõjárást,meg tudtunk okos praktikákat,no meg nagyon ismertük a terepet.
No nem lovalom bele magam jobban😊 de annyit még elárulok,hogy többször voltam külföldön akkor ,útlevél nélkül. A horvátokkal jó volt a viszony.
Egy tanulság az tuti volt. A baka az baka,fogyóeszközként tekintenek rá, nincs is becsülete.Mondjuk sose volt. Más országokban legalább a látszatra adnak de itt még arra se.

L_Viper.

De még milyenek!

L Viper
Pont akkor voltam én is katona. Szeged - Pécs vonaláig toltam kisebb-nagyobb megszakításokkal a déli határnál. Hallottuk a tüzérséget, meg láttuk odaát a füstöket. Mocskos dolgok mentek odaát :/
Mi messze voltunk, Szolnok reptér. De azért amikor elõkerültek az UB-blokkok, meg a piroson 3 folyamatosan készültségben álló gépet kellett kiszolgálnunk, furcsán bizsergett az ember gyomra...

Si vis pacem, para bellum.

Mi is ott voltunk. (Kiskõrösi RT-század.)
"Meleg volt a pite"...

D9

Nem igazán így néz ki! Átrakosgatom akkor õket.
Köszönöm.

Melyik mod-pt rakjam fel?Lehetõleg amit könnyebb felrakni.
Most szedem neked ezt, holnap küldöm :

"Biggin Hill Wing - Channel campaign for 611 Sqn"

Addig is itt nézegetheted :

http://www.mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=details&id=78

Tedd fel valamelyik mod-pt, mert a legtöbbhez feltétel, meg a javítások miatt élvezhetõbb is.

Küld valaki hasonló küldetést a 4.11.1-re,mint a 3-way norway.E-mail cím [email protected].
A JSGME-d így néz ki?

A conf.ini-ben két sort írjál át a -résznél:

TexCompress=2
TexFlags.TexCompressARBExt=1

Nekem volt kollégám, aki ott volt. Õ az asszonya révén a horvát oldalon harcolt, míg a faterja a szerb oldalon, köztük meg csupán a senki földje.

Egy másik kollégám a szerb oldalon volt, 12 év után mehetett haza, amikor amnesztiát hirdettek, de elõtte elbúcsúzott tõlünk, mert nem volt biztos, hogy vissza is jöhet majd.
Én '91 februárban szereltem le Szegedrõl, nem érintett a dolog.
Azaz mégis, mert másfél év múlva már bent figyeltem tartalékosként Hmvhelyen, késõbb tudtam meg egy tiszttõl, hogy mentünk volna Bácskába megszálló erõnek...
Érdekes módon van pár barátom, aki akkor a határ másik oldalán volt (vajdasági magyarok).
Többen részt vettek a horvátok elleni akciókban "szerb" sorkatonaként, hát érdekes dolgokat meséltek...
Pl. a levágott fejekrõl annyit, hogy azokat a milíciák egy kisebb része illetve a bosnyákokat támogató közel-keleti muzulmán önkéntesek követték el.
Vagy másik eset: paintballos ex-csapattársam szintén harcolt, õ mesélte, hogy elfoglaltak egy tanyát horvát területen.
A tisztek egy része ki akarta végeztetni a két ott lakó öreg magyart, mert majd biztos jelt adnak a horvátoknak, hogy itt vannak a szerbek.
Aztán a józanabbak ráböktek a térképre: ez az egyetlen stratégiai pont a térségben, a horvát tisztek ugyanazt az akadémiát végezték, mint mi; semmivel sem hülyébbek nálunk. Tudják az öregek nélkül is, hogy itt vagyunk...
Azt is mondta, hogy T72-eseket kísértek városi harcban gyalogosként. Náluk jobban csak a harckocsizók féltek a bádogteknõben...
Egy másik srác (korábban Szegeden volt vendéglõ-társtulajdonos) mesélte, hogy a Dunán keltek át. A partraszálló jármû szerb kormányosa olyan részeg volt, hogy a móló rossz végénél tette õket ki, párhuzamosan a parttal futottak rajta pár száz métert. Közben a horvátok géppuskázták õket. Nem sokan élték túl...
Egy másik barátom azt mondta, hogy a horvátoktól vették a gránátokat (100DM/db), és amikor nagyfejûek jöttek, párat visszadobáltak, meg lövöldöztek egy kicsit (persze elõtte szóltak, hogy odaát minden menjen fedezékbe).
Tették azért, mert nyugalmas frontszakasz volt, és az ellenõrzések idején mutatni kellett valamit, nehogy keményebb helyre vezényeljék õket...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Én nem mondok semmit inkább errõl,legyen elég annyi,hogy van amit sose fog megtudni senki.Az biztos,hogy ez is magyaros módon lett lerendezve,a haza hálájával kb a seggét törölheti ki aki ott volt. uff.

És ezt a képernyõt hogy hozod elõ kampány KÖZBEN???
A prog nem ad lehetõséget menet közben változtatni, csak fájlban átírni, vagy valami más trükkel változtatni.

Si vis pacem, para bellum.