IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én meg nyiltan ki merem jelenteni.:)))Megjegyzem a jó pilótáikat a németek is visszahívták kiképzőnek. A lentebb említett könyvben is van szó róla. Persze nem a legnagyobb ászokat de pl Norbert Hannig is vagy 30 légigyőzelemmel rendelkezett.
Na most ezt nem tudom pontosan de utánanézek. Az oroszok közt meg alig volt kiemelkedő pilóta már az összlétszámhoz viszonyítva. Persze itt is akadtak !
Volt ,hogy csak a kötelék parancsnoka tudott navigálni ,és ha azt lelőtték akkor a többiek csak keringtek mint a Gólya bizonyos terméke a levegőben. De a nyugati fronton sem volt ritka a 100 körüli légigyőzelem a Német pilóták közt.
Mondjuk minden tiszteletem a Britt ,Lengyel stb pilóták előtt. Ők valóban emberfelettit cselekedtek a csatorna fölött.Viszont később az ami pilóták már csak jószerivel a létszámfölényükkel daráltak. Meg a háború különböző szakaszait is érdemes megvizsgálni,hiszen amikor a saját hazád fölött harcolsz gondolom más a motíváció is.