IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #69294 Tudod mi ebben a poén? Hogy én meg a minőségi pálinkára kattantam rá! Énnn, akin mindenki röhög aki csak ismer, hogy kvázi abszinens vagyok és még a 2%-os gyümi sörtől is képes vagyok berúgni 
Eddig mindig a gyárból szereztem be a jó kis házipáleszeket szájhagyomány útján terjedő forrásokból, de az egyik kedvenc beszállítómtól elkobozta a NAV a barack páleszt. Kénytelen voltam más forrás után kutatni és végül egy hivatalos pálinkaházban kötöttem ki. Hát az árakat látva egyből ki is fordúltam. 4-6 ezer félliterje átlagosan. Én 2500-3000 között vettem literjét a haversrácoktól.
De aztán nagy nehezen csak rávettem magam, hogy "a pi***ba hát még is csak egyszer élünk!" alapon vettem egy 50 fokos ágyas kajszibarackot. Ja, 7000 volt félliter

!!!!
De rá kellett jönnöm (ismét), a minőségnek tényleg ára van! Egy világ omlott bennem össze amikor megkóstoltam! Hát szó szerint sokkot kaptam pozitív értelemben! Ha ez a pálinka, akkor én mit ittam idáig??? El is fogyott alig egy hónap alatt a franc essen bele